Vakuumsfliseløfter og betonsliber - to redskaber du ikke kan undvære ved gulvbelægning

Er du i gang med det helt store gør-det-selv-projekt på badeværelset, så er der nogle helt grundlæggende redskaber, du skal have fat på. Det ene er en vakuumfliseløfter, og det andet er en betonsliber. Begge redskaber er en stor hjælp til at opnå den drøm, du har, om det perfekt badeværelse, men også at du kommer godt i mål med den drøm. Få fat på begge redskaber på www.murergrej.dk.

 

Vakuumfliseløfter fra Murergrej.dk er uundværlig

Man kommer ikke udenom det. En vakuumsfliseløfter er uundværlig, når der skal transporteres, bagsmøres og påmonteres nye fliser på gulvet. Ligeledes er en vakuumfliseløfter også uundværlig, når det skal foregå den anden vej - altså når en eller flere fliser skal tages op fra fliselimen. Et godt redskab til at komme godt i mål med dit projekt på badeværelset. En vakuumfliseløfter kan faktisk bruges på alverdens forskellige overflader. Det er derfor ligegyldigt, om det er glas, om det er plast, laminat, fliser, eller andre overflader med en glat flade. Om end du er gør-det-selv-mand eller måske endda er professionel, så kan du ikke undvære en vakuumfliseløfter, hvis du ønsker et flot eller perfekt resultat. Du kan se de forskellige modeller på www.murergrej.dk, hvor du kan finde en vakuumfliseløfter, der kan løfte 90 kg, og en, der kan løfte 140 kg.

Betonsliber til udredninger af ujævnheder

Når beton lægges, kan det forekomme, at der titter nogle ujævnheder frem, som skal overfladebehandles af en betonsliber. Det, en betonsliber helt nøjagtigt kan gøre, er, at den kan afgratte, afkante og slibe ujævnheder i betonet, således du kan opnå lige netop det resultat, som du ønsker. En del af skærmen på en betonsliber kan vippes op, så der kan slibes helt ud til kanterne og til de finere steder, hvor der måske skal laves nogle påpasselige ændringer. Når du handler hos Murergrej.dk kan du finde en betonsliber, hvor der ikke kun er fokus på effektivitet i arbejdet, men hvor der også er fokus på komfort. For flere af de nyere betonslibere sikrer nemlig høj komfort og beskyttelse af håndleddene, da de er vibrationsdæmpet og mere ergonomiske at holde ved. Det kan komme til stor gavn og glæde, hvis du i længere tid skal stå og arbejde med en betonsliber for eksempel på badeværelsesgulvet.

Kunne du tænke dig at se mere til de forskellige slibere og tilhørende udstyr? Så kan du se det hele på www.murergrej.dk, hvor du finder alt i professionelt værktøj til store og små projekter.

Murergrej.dk

Kategorier