Manometre og gevindfittings til konkurrencedygtige priser

Søger du et stort udvalg af fittings, ventiler og målere etc., så bør du kende til ROYKON. Læs mere her om deres udvalg af gevindfittings og om manometer.

 
ROYKON

Stort udvalg af gevindfittings til samtlige kunders behov

ROYKON har et kæmpe udvalg af gevindfittings i mange forskellige materialer. Du kan finde fittings i rustfrit stål, bronze, plast, aluminium, messing m.m. De forskellige materialer har forskellige egenskaber, og hvis det fx er til fødevareindustrien, bør du bruge gevindfittings i rustfrit stål, som også er syrefri, da de er lavet i AISI 136 stål. Bronzefittings bruges især i nærheden af brandbare materialer, da der med dem ikke er fare for gnister ved sammenstød. De galvaniserede gevindfittings er enormt robuste, holdbare og kræver ingen vedligeholdelse. Når du handler på roykon.dk, så får du lynhurtig levering, præcis og professionel rådgivning. Det store udvalg af over 40.000 produkter gør, at du kan købe alt, hvad du skal bruge. De bestræber sig på at være en one-stop-shop, og det kan du se på deres store sortiment af bl.a. gevindfittings, som du kan finde online på deres hjemmeside og få leveret dagen efter til døren.

Manometer på roykon.dk i AISI 304 stål

Søger du et manometer, så kan du også finde et stort udvalg hos ROYKON. De fører både manometre i AISI 304 rustfrit stål samt i ABS-plast. Et manometer bruges til at måle tryk med og kan bruges til både pumper, trykmaskiner og dieselmotorer samt andre industrielle enheder med pulsering og tryk. Der findes mange forskellige modeller, og bl.a. modeller med bagudrettet og nedadrettet tilslutning. Du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde den perfekte model efter dine behov i deres store udvalg. De har over 40.000 forskellige produkter i sortimentet og udfører også specialløsninger efter kundernes behov. Har du brug for en specifik funktion, så kan du altid kontakte deres professionelle kundeservice for at finde ud af hvilket produkt, du skal bruge. De mange forskellige modeller af fittings, rør, ventiler, manometre etc. gør butikken til en one-stop-shop: Der kan du finde udstyr og materiel til hele projektet.

Kategorier