Industribyggeri og byfornyelse hos Hansen & Larsen - vestjyske specialister

Med lang erfaring i branchen, der strækker sig helt tilbage til omkring 1968, er Hansen & Larsen et af Vestjyllands absolut mest erfarne byggefirmaer. Skal du derfor f.eks. hyre et byggefirma til diverse slags byfornyelse eller til et nyt industribyggeri projekt, vil firmaet helt sikkert være klar til at løfte deres andel, og gå ekstra langt for at projektet bliver en succes. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

 
Hansen & Larsen

Byfornyelse til det unikke byrum, der ønsker det bedste for borgerne

Få et harmonisk byrum, ved hjælp af byfornyelse udført af www.hansenlarsen.dk. Den danske virksomhed har mange års erfaring med denne type projekter, og vil med sikkerhed også kunne hjælpe jer med at få et byrum, som I vil kunne sætte pris på, og være glade for. Med byfornyelse kan der tænkes alt lige fra kulturcentre til ældreboliger, fra shoppingcentre til parker i byområdet. En byfornyelse udført af Hansen & Larsen vil uanset hvad detaljerne omfatter være et kvalitetsprojekt, som alle byens borgere samt oplandet vil kunne glædes ved og samles om.

Hos Hansen & Larsen tilbyder de alt i industribyggeri

Udover diverse slags byfornyelse, tilbyder entreprenørvirksomheden bl.a. også hjælp til industribyggeri til alle industribrancher. Skal man således f.eks. have bygget ny hal på fabriksområdet, nyt personalerum eller noget helt tredje, er virksomheden klar til at hjælpe. Ved industribyggeri vil det ligesom ved byfornyelse ikke mindst være virksomhedens mangeårige erfaring, der er med til at sikre, at projektet kommer til at blive vellykket.

Har du spørgsmål, du ønsker svar på, f.eks. vedrørende industribyggeri eller byfornyelse, kan det anbefales at rette henvendelse til kundeservice på virksomhedens hjemmeside. Her sidder venlige og imødekommende medarbejdere klar til at besvare disse, og forhåbentlig gøre det mere klart, hvordan I skal gribe et projekt inden for industribyggeri, byfornyelse eller andre typer entreprenørarbejde an fra start.

Kategorier