Vikarer med Viktech

Viktech Vikarbureau leverer vikarer til din virksomhed efter netop dit behov.

Viktech Vikarbureaus vikarservice er så fleksibel at der er mulighed for at leje medarbejdere for en enkelt dag, såvel som at afprøve medarbejdere med mulighed for fastansættelse. Viktech Vikarbureau hjælper med til at du kan skabe en fleksibel virksomhed og dermed omkostningsminimere.

 

Viktech Vikarservice rekrutterer faglærte medarbejdere indenfor byggeri og industri. Fastansættelser kan være dyre for virksomheder, men med Viktech Vikarbureau som samarbejdspartner er der rigtig gode muligheder for løbende at justere mandskabet så det passer til den aktuelle situation. Viktech Vikarbureau rekrutterer faglærte medarbejdere, så du hurtigt kan tilpasse medarbejderstaben og dermed spare mange penge.

Viktech Vikarbureau har altid kompetente medarbejdere inden for byggeri og industri tilknyttet. Det drejer hovedsageligt sig om elektrikere, VVS'ere, tømrere, murere, malere, smede, svejsere og maskinførere.

Tilmed kan Viktech Vikarbureau overtage ansvaret for rekrutteringsprocessen, så du får tid til at administrere de daglige opgaver i din virksomhed på bedste vis. Selve processen med rekruttering af nye medarbejdere kan være en tidskrævende og bekostelig affære, så det kan være et rigtig godt sted at hente hjælp udefra.

Bliv vikar hos Viktech Vikarbureau og få fast arbejde med frie rammer. Viktech vikarbureau er nemlig lige så attraktivt for vikarerne som for brugerne af arbejdskraften. Bureauet kan tilbyde mange fordele for sine medarbejdere og er man tilknyttet som vikar, kan man være helt sikker på at det administrative er i orden. Overenskomster overholdes og lovmæssige sociale omkostninger dækkes naturligvis. Viktech Vikarservice tilbyder både kortere og længerevarende vikariater. Du kan arbejde som fast vikar på forskellige arbejdspladser, eller du kan prøve et job af inden eventuel fastansættelse hos en kunde.

Hvad enten du har brug for medarbejdere i dit firma eller du mangler arbejde indenfor faggrupperne, er der masser af information at hente på hjemmesiden Viktechvikarbureau.dk.

Kategorier