Jysg.dk - Vi klarer vinduespudsning Århus, rengøring Århus og snerydning i Århus!

Jysg.dk klarer alt fra vinduespudsning og rengøring til snerydning og meget mere i hele Århus. hvis du går ind på vores webside, jysg.dk kan du under vinduespudsning Århus læse om vores specielle tilbud på vinduespudsning. Det er nemlig sådan at, vinduespudsning er en time betalt ydelse, vi har derfor lavet det gode tilbud der lyder på at, jo større opgaven er, jo lavere er timeprisen. læs mere om vinduespudsning Århus og spar en masse tid og penge, det betaler sig at få professionel hjælp.

 

Vi klare også professionel rengøring for offentlige institutioner, private, erhverv og koncerner samt meget mere i hele Århus og omegn. Vi klare alt slags rengøring i Århus og du er altid velkommen til at ringe og høre mere, få gode råd og vejledning. Hos jysg.dk klare vi alt slags rengøring samt ejendomsservice og meget mere.

I den kolde vinterperiode udfører vi også snerydning og saltning i hele Århus. Vi klare alt snerydning på parkeringspladser, fortove og veje. Vi tilbyder snerydning og saltning af bl.a. veje og fortove for private, offentlige institutioner og erhverv rundt i hele Århus. Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på snerydning og saltning samt rengøring og vinduespudsning. Ellers kan du læse mere om, hvad vi tilbyder på vores webside, jysg.dk.

Kategorier