Professionel vejledning inden for inkasso og andre erhvervsmæssige felter hos Horsens' førende advokatfirma

LRP er et advokatfirma i Horsens, der sørger for, at du får den nødvendige rådgivning. Nedenfor kan du læse mere om deres mange kompetencer – blandt andet inden for erhvervsret.

 
LRP

Det største advokatfirma i Horsens

LRP er det største advokatfirma i Horsens, og det betyder, at du med stor sandsynlighed finder en advokat, der kan give dig den rådgivning, som du har brug for. LRP yder både rådgivning til private kunder og erhvervskunder og står også klar til at rådgive dig. Deres vifte af specialer er enormt bred, og det betyder, at LRP er dit ideelle advokatfirma i Horsens, hvad enten du er erhvervskunde og har brug for rådgivning inden for generationsskifte eller inkasso, eller du er privatkunde og ønsker et omfattende, men simpelt og gennemskueligt testamente. Du kan læse meget mere om, hvorfor LRP er et oplagt valg af advokatfirma i Horsens, på deres hjemmeside.

LRP besidder specialister, der kan rådgive inden for inkasso

Hver enkelt jurist hos LRP har specialiseret sig inden for ét eller flere felter. Det betyder med andre ord, at du kan være sikker på at finde en jurist hos LRP, der kender til hver enkelt paragraf inden for det område, som du har brug for rådgivning til. Et af de mange områder inden for erhvervsret, som LRP kan rådgive i, er inkasso. Det kan være en utrolig kompliceret og langtrukken proces at inddrive gæld, der virkelig trækker tænder ud. Dårlige betalere har ofte sine årsager, men får virksomheden ikke inddrevet sin gæld i tide, kan det få fatale konsekvenser for virksomhedens fremtid. LRP har advokater i blandt deres skarpe team, der har specialiseret sig i inkasso, og som derfor kender til hele processen. Ydermere har advokaterne tidligere beskæftiget sig med inkasso i forbindelse med andre klienter, og den erfaring som advokaterne har fået, har resulteret i, at advokaterne ved hvilke midler, der skal tages i brug for at inddrive gæld hurtigst muligt – blandt andet anvender LRP sig af RKI, Ribers Kredit Information, der ofte viser sig at være et effektivt middel mod dårlige betalere. Døjer du med dårlige betalere og foretrækker du at bruge din dyrebare tid på andre, vigtige kerneopgaver, kan du klikke ind på deres hjemmeside. Læs mere på www.lrp.dk om LRP og inddrivelse af gæld.

Kategorier