Lydstudier til udlejning i hele landet

Songbird har lydstudier mange forskellige steder i Danmark, hvor du kan indspille musik i fantastisk kvalitet til små priser.

 
Songbird

Lydstudiet i Aarhus

I hjertet af Østjylland finder du et indspilningsrum, hvor sjov og ballade altid er på menuen. Lydstudiet i Aarhus er udstyret med moderne kvalitets teknik, som sikrer dig et godt færdigt resultat, hvad enten du indspiller for sjov eller alvor. Lydstudiet i Aarhus arbejder primært med at producere radiospots og indtale voice-overs udover indspilning af musik. Det er ikke tilfældigt, at du finder lydstudiet i Aarhus, der også kaldes smilets by. Songbird ved, hvad det betyder for den gode oplevelse, at man som kunstner mødes af glade medarbejder, og derfor kan du regne med stor imødekommenhed, hvis du vælger lydstudiet i Aarhus. Der kan maksimalt være 25 personer i lydstudiet i Aarhus, og der er derfor god plads til at folde vingerne ud – så vær ikke bange for at være dig selv hos Songbird.

Songbird lydstudiet i Randers

I Østjylland finder du også Songbird lydstudiet i Randers. Her bliver du sørget for, når du indspiller musik, ligegyldigt hvem du er. Songbird lydstudiet i Randers sætter kvaliteten i fokus, og du kan trygt booke en tid med forventningen om en fantastisk sjov dag. Som musiker er det vigtigt at føle sig godt tilpas under indspilningen, og hos Songbird lydstudiet i Randers bliver dette ikke undervurderet. Her er der lyst og rart og søde mennesker, som er ligeså glade for Songbird lydstudiet i Randers, som du bliver. Kontakt Songbird på telefon 71 71 10 10, for at høre mere om Songbird lydstudiet i Randers, hvis du vil have del i de gode oplevelser.

Vælg Songbird hvis du går ligeså meget op i den gode kvalitet, som de fantastiske producere du møder, ligegyldigt om du indspiller i Aarhus eller Randers.

Kategorier