Find fx et flodkrydstogt på Donau, eller bestil en ferie til Nordkap

Det er en helt speciel oplevelse at være på et flodkrydstogt på Donau. Se mere hos Ans Rejser, der tilbyder bådture på mange europæiske floder. Læs også om deres rejse til Nordkap – midnatssolens land.

 
Ans Rejser

Få en unik oplevelse ved at bestille et flodkrydstogt på Donau

Donau er en flod, der byder på vidt forskellige oplevelser. Rejsen starter i Passau og går bl.a. igennem Wien. Rejsen slutter i Budapest og derfra er der hjemrejse. Donau er Europas næst længste flod og derfor også en populær en at sejle på. Hvis du er helt vild med flodkrydstogter, så er dette bestemt en oplevelse, du ikke har lyst til at gå glip af. Et flodkrydstogt på Donau vil med garanti tage pusten fra dig.

Nordkap er en uforglemmelig destination

Elsker du Norge og det arktiske? Vil du se nordlyset og de kulturer, der befinder sig på disse breddegrader? Vælg rejsen Nordkap – midnatssolens land. Den tilbydes hos Ans Rejser, der er en specialist i rejser til Nordkap og har flere forskellige pakkeløsninger at vælge imellem. Tag med Ans Rejser på busrejse op igennem Sverige og Finland. Du får set nogle af de smukkeste landskaber i Skandinavien. Kom forbi Umeå, Narvik og andre destinationer. Hvis du vil helt tæt på den skandinaviske kultur over polarcirklen, så er denne rejse lige dig. En rejse til Nordkap byder på mindeværdige oplevelser, god mad, flot natur og meget andet. Nordkap bør være et mål, som danskerne ser mindst én gang i livet. Der er dog en del, som ikke kan få nok af Nordkap – af god grund! Derfor arrangeres flere typer af rejser til Nordkap hos Ans Rejser, så alle har mulighed for at vælge en unik oplevelse.

Kom helt nord på. Nordkap er en kendt destination, og Ans Rejser tilbyder fx også et flodkrydstog på Donau, som passerer igennem nogle spændende byer. Læs meget mere om det hele inde på ansrejser.dk.

Kategorier