Få et bestyrelseskursus eller en bestyrelsesuddannelse hos BOARD GOVERNANCE

BOARD GOVERNANCE tilbyder bestyrelsesuddannelse målrettet både offentlig og privat bestyrelse. Læs mere her, hvis du er interesseret i et bestyrelseskursus.

 
BOARD GOVERNANCE

Få inspiration fra eksperterne og få et bestyrelseskursus målrettet din udvikling

Hvor lærer man om de grundlæggende principper inden for bestyrelse? Bestyrelsesmedlemmer bliver ofte valgt på grund af deres erfaring i branchen, i erhvervslivet eller i det offentlige, men faktisk kan man også uddanne sig inden for bestyrelse. BOARD GOVERNANCE tilbyder bestyrelseskurser, som er udviklet af nogle af de vigtigste aktører i private samt offentlige bestyrelser. Eksperterne deler ud af deres erfaringer, deres viden og inspiration og har udviklet, designet og efterprøvet disse uddannelser, som målretter sig din personlige udvikling. Du kan finde et bestyrelseskursus, der passer lige til dig, uanset om du har en enkelt bestyrelsespost i den lokale sportsklub, eller om du sidder fuld tid i flere forskellige indflydelsesrige bestyrelser i det private erhvervsliv. Et bestyrelseskursus kan kun gøre dig klogere og bedre til dit arbejde, og denne bestyrelsesplatform har enormt mange fordele for sine medlemmer. Det er et godt rum for at møde nye mennesker inden for samme område samt for at gøre sig synlig i forbindelse med opslag af ledige bestyrelsesposter.

Bliv godt klædt på med en bestyrelsesuddannelse via www.board-governance.com

Hvis du søger viden og træning inden for bestyrelse, så er det hos BOARD GOVERNANCE, du skal finde det. Det er Danmarks største bestyrelsesportal, der er eksklusivt anbefalet og brugt af Danske Advokater, og som har enormt mange fordele for både medlemmer af offentlige og private bestyrelser. De tilbyder bestyrelsesuddannelse med fokus på personlig udvikling, etablering af effektive og håndgribelige værktøjer til brug i det daglige arbejde samt inspiration til bedre arbejdsformer. Deres bestyrelsesuddannelse er udviklet af de mest indflydelsesrige aktører i Danmark og har helt sikkert noget at tilbyde dig. På platformen finder du ikke bare bestyrelsesuddannelse, men også forskellige praktiske værktøjer til brug i det daglige. Der er bl.a. et mappesystem, som vil virke uundværligt, når du først har brugt det i det daglige arbejde, samt et professionelt evalueringsværktøj. Platformen er også stedet, hvor du kan møde nye mennesker og gøre dig synlig, når der søges nye bestyrelsesmedlemmer.

Kategorier