Strik cardigans til børn og gummistøvler til børn er nogle af mulighederne

Asta & Alfred er en hyggelig lille forretning, hvor du kan finde børnetøj, sko og interiør med fine detaljer og en høj kvalitet. Der er blandt andet gummistøvler til børn, strik cardigans og de populære hjemmesko i udvalget som du kan få leveret lige til døren.

astaogalfred.PNG

De sødeste strik cardigans til børn på det danske marked

Strik cardigans til børn er en rigtig smart og sød påklædning, som nemt kan tages af og på. Derudover er de bekvemme for børnene at have på og giver dem en tilpas bevægelighed til at kunne lege. Hos Asta & Alfred vil de dog gerne give lidt mere og derfor strikker de selv deres cardigans og tilføjer en række fine detaljer i mønstret. Således, at de flotte strik cardigans nemt kan bruges til familiesammenkomster eller finere lejligheder. De fås naturligvis både til drenge og piger og kan findes helt op til seks år. De er perfekte som gave til barnedåben eller til børnefødselsdagen.

Gummistøvler til børn fås ved blot få indtastninger

Mangler børnene noget til at holde fødderne tørre på de mange regnvejrsdage vi har herhjemme, så tilbyder Asta & Alfred også gummistøvler til børn. De fås i mange forskellige varianter og i mange søde modeller til drenge og piger, som elsker at have det sjovt i regnvejret. Der er desuden både termostøvler og ganske almindelige gummistøvler til børn i udvalget, så der er et par til alle årstiderne. Du kan selvfølgelig regne med at de mange gummestøvler til børn kan holde i flere generationer, da Asta & Alfred kun udvælger de producenter, der er kendte for den højeste kvalitet. Dermed ikke sagt at priserne er skyhøje for udvalget er naturligvis sat til den lavest mulige pris og du får en lav fragt oven i købet. Så klik ind på astaogalfred.dk, og se de mange strikkede cardigans med fine detaljer eller find et par smarte gummistøvler til dine børn.

Kategorier