Stort udvalg af kendt børnetøj og sko hos Astaogalfred.dk

Asta & Alfred er forretningen du kan finde alt i børnetøj, sko og interiør til børn. Der er store udvalg af kendte designere som Petit Nord med fantastisk pasform og det lækre Pom Pom med skandinavisk design.

Astaogalfred.dk

Petit Nord

Petit Nord er hurtigt blevet kendt for at producere børnesko i slidstærkt og smart design med en god pasform. Det er børnesko som alle børn vil elske at løbe rundt i og du vil få svært ved at fange dem igen. Derudover producerer Petit Nord deres børnesko i rene naturmaterialer og dine børn vil opleve det blødeste design, som vel nok, er derfor Petit Nord er blevet kendt for den gode pasform. Hos Asta & Alfred er man specielt glade for børneskoene fra Petit Nord og har stor fornøjelse af at kunne tilbyde dem på webshoppen. De er valgt blandt pga. den fantastiske pasform, men så sandelig også for kvaliteten til de lave priser. Derfor går børneskoene fra Petit Nord også op i en højere enhed og tilbyder alt det som kræves af børnesko.

Pom Pom

Udover Petit Nord kan du også finde Pom Pom som er et skandinavisk mærke, som fremstiller kvalitetssko til alle børn. Der er børnesko til både drenge og piger, som kan findes både som åbne og lukkede sko til sommeren og vinteren herhjemme. Alle børnesko fra Pom Pom er lavet i skandinavisk design med rålæder og gummi som en stor del af materialerne. De kan derfor holde til børnenes leg og det endda selvom skoene kan erhverves for meget fornuftige priser. Du kam derfor ganske roligt købe sko fra Pom Pom med skandinavisk design uden at bekymre dig om at skoene når at gå i stykker.
Du finder alle børnesko på www.astaogalfred.dk og det er også webshoppen du kan kontakte Asta & Alfred for spørgsmål. De står altid klar til at hjælpe dig.

Kategorier