Stort sortiment af Wheat sommerjakker og Engel køredragter

Hos Asta & Alfred kan du finde meget forskelligt super lækkert børnetøj til gode priser. Bl.a. finder du Wheat sommerjakker og Engel køredragter i sortimentet, blot for at nævne nogle.

Asta og Alfred

Find Wheat sommertøj til både piger og drenge

Skal du bruge sommertøj til børnene? Så er Asta & Alfred lige stedet for dig at kigge, for de sælges børnetøj i bedste kvalitet med fokus på design, slidstyrke og lækre bløde materialer. Bl.a. kan du finde flotte Wheat sommerjakker i sortimentet, og de er virkelig skønne og har smukke detaljer. De er udført i meget slidstærkt stof, som er skånsomt for børnenes hud, og som kan holde til lidt af hvert. Det er jo om sommeren, man har lyst til at klatre i træer, spille fodbold og lege tagfat, og så skal tøjet også kunne følge med. Wheat sommerjakker er fleksible, flotte og super robuste, og derfor er de virkelig et godt bud på det perfekte sommertøj til børn, der kan lide at lege. Der er Wheat sommerjakker til både piger og drenge, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til gode priser. Vælg imellem forskellige farver.

Engel køredragter

Hos Asta & Alfred kan du finde alt i smukt tøj til børn og babyer. Til de mindste kan nævnes Engel køredragter i økologisk uld med træknapper. Der er flere forskellige flotte varianter i butikken, og de lækre ulddragter fås ikke i nær så god kvalitet fra andre mærker end Engel. Der er ikke så meget hurlumhej – det er bare god kvalitet og lækre farver, og de kan købes så børnene kan vokse i dem. De flotte Engel køredragter er udført i det lækreste blødeste økologiske uld, og det gør dem helt unikke og super lækre at have på for børnene. De er oplagte til, hvis barnet skal på tur i barnevognen eller skal en tur i autostolen, for de er varme og holder godt på varmen. Engel køredragter er lette at tage af og på, og derfor er de super gode for forældrene også. Find lige det, du skal bruge i sortimentet af flotte super lækre heldragter i øko uld til gode priser.

Kategorier