Find FUB børnetøj i flotte design og super lækkert Wheat børnetøj her

Hos Minimig er der gode muligheder for at købe kvalitetsrigtigt tøj, i børne og juniorstørrelser. I det brede sortiment finder du bl.a. FUB- og Wheat børnetøj, som er fremstillet i den allerbedste kvalitet.

Minimig

FUB børnetøj af dansk design og kvalitet

Minimig er udbyder af et bredt sortiment af FUB børnetøj. FUB børnetøj er dansk designet og kvaliteten i de lækre strikkede produkter er altid i top. Alle FUBs produkter tilbydes til fornuftige priser, samt et fint udvalg af flotte farver og former, på deres børnetøj. FUB udgiver to gange årligt en ny kollektion, som består af nye produkter som passer til sæsonens farver og mode. FUB tøjet findes både i lidt tyndere strik til sommerbrug eller tykkere strik til vinteren. I sortimentet hos Minimig finder man både FUB tøj til piger og drenge, så alle kan være med og nyde det lækre striktøj. Produktsortimentet byer bl.a. på bukser, cardigans, tykke trøjer, huer og meget mere, så man altid kan finde noget hos dem. 

Wheat børnetøj i forskellige farver og mønstre

Wheat er et baby- og børnetøjsmærke i dansk design, som er grundlagt i 2002. Wheat tøjet udbudt hos Minimig fås i mange forskellige farver og former, hvor at der er sat stort fokus på at tøjet giver god bevægelsesfrihed og komfort. Wheat tøjet bliver også tilbudt til udendørs brug, hvor at man kan få termotøj og regntøj, der giver dit barn mulighed for at lege ude i det fri. Du kan læse mere om produkterne på www.minimig.dk, og finde noget tøj der passer til dit barn. Wheat tøjet fås med mange forskellige mønstre og print, der giver mulighed for at sammensætte et flot sæt børnetøj til dit barn. Det er om det enten gælder nattøj, kjoler eller lignende, så finder du det hos Wheats produkter.

Besøg Minimig allerede i dag, hvis du ønsker at shoppe nyt tøj til dit barn, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Kategorier