Børnetøj fra Danmark og udland

Small Rags og Gro Company kan du finde hos www.malutogco.dk som har designs fra både danske og udenlandske designere.

Malut og Co.

Hjemligt og cool look

 Hvis du mangler tid, men ønsker at dit barn har et mere hjemligt look, kan du finde tøj fra Small Rags. Small Rags har en stil der får tøjet til at se en smule tilfældigt ud, men gør stilen hjemlig. Du kan finde tøj fra Small Rags fra 0 til 10 år hos Malut og Co, som også har en størrelsesguide så du kan finde den helt rigtige størrelse til dit barn. Small Rags har forskellige typer tøj som sweatpants, kjoler, nederdele, leggings og T-shirts. Så du har mulighed for at finde tøj fra Small Rags som du ønsker at se dit barn i. Du kan finde Small Rags i flere forskellige farver og typer. De har et logo som kan findes som print på noget af Small Rags tøj, de kalder logoet Mr. Rags.

Danske Gro Company

Gro Company er børnetøj af den danske designer Anette Nordrup. Hendes mærke Gro Company er i et enkelt design, der er lavet til at kunne holde. Gro Company er lavet til børn mellem 0 og 10 år. Gro Company ligger vægt på, at når barnet gror, skal tøjet have en god kvalitet. Det er også derfor de har valgt navnet Gro Company. Du kan finde alt hvad dit barn har brug for med Gro Company, både babyer og ældre børn, drenge og piger. Gro Company har tøj med enkle designs og farver, som vil passe til ethvert barn.
Du kan finde Gro Company hos Malut og Co som har et udvalg af mærket. Hjemmesiden www.malutogco.dk har tilbagevendende kunder der er tilfredse med den service de har fået og den hurtige levering af deres varer.

Kategorier