Workout & Fitness har et stort udvalg af vægtudstyr

Vægtudstyr betyder ikke nødvendigvis kun vægte. Mangler du eventuelt noget vægtudstyr til din vægtstang, eller en vægtskive, har du mulighed for at finde det hos Workout & Fitness.

 

Bredt udvalg af forskellige vægtudstyr 

Vægtudstyr er en kategori de har på hjemmesiden, hvor du har mulighed for at finde vægte, og lignende, eventuelt til din træningsbænk. Under kategorien ’vægtudstyr’ kan du finde to underkategorier, som er ’håndvægte’ og ’vægtudstyr’. Håndvægte er selvfølgelig som de lyder, hvor du kan vælge mellem håndvægte, håndvægtsstativ og håndvægtsstander. Det er underkategorien vægtudstyr, hvor du har mulighed, for at finde forskelligt udstyr til din træningsbænk.
Hvis du har spørgsmål angående deres vægtudstyr, kan du kontakte dem og høre mere. De vil gerne hjælpe dig, da det er vigtigt for både dem og dig, at du har det rigtige udstyr.
På hjemmesiden www.workoutfitness.dk, kan du finde vægtudstyr og andet motionsudstyr, som du måske mangler, eller overvejer at anskaffe.

 

Crosstrainer fra Kettler og Matrix

Du kan finde crosstrainer fra Kettler og Matrix her; www.workoutfitness.dk. Hos Workout & Fitness ønsker de at de produkter de forhandler, er i top. De ved at deres crosstrainer fra Kettler og Matrix er i en sådan kvalitet, at de er det bedste du kan få. Kettler har været i branchen for crosstrainer i næsten 70 år. Matrix er verdens største producent af crosstrainers, og det mener de hos Workout & Fitness forpligter, derfor er der 5 års garanti på crosstrainers fra Matrix.
Med crosstrainer fra Kettler og Matrix, får alle dine store muskler i kroppen totaltræning. Bevægelsen på crosstrainer fra Kettler og Matrix er blød og rund, og du belaster ikke knæ og ryg på samme måde, som du gør ved løb.
Hvis du gerne vil vide noget mere om crosstrainer fra Kettler og Matrix, kan du gå ind på hjemmesiden www.workoutfitness.dk. De vil med glæde svare på ethvert spørgsmål du måtte have.

Skærmbillede 2015-11-11 kl. 10.40.18.png

Kategorier