Hus og Have

Find udstyr til køkkenet der kombinerer god kvalitet med billige priser på www.home-shoppen.dk

Home Shoppen

Home Shoppen præsenterer disse dage et bredt og velassorteret udvalg af boligartikler. Ikke mindst kategorien med køkkenudstyr og køkkenmaskiner er et besøg værd. Her kan du blandt andet købe en smart brødskærer, diverse billige køkkenmaskiner og meget mere. Selvom priserne over hele linjen er holdt på et lavt niveau, er der stadigvæk tale om maskiner i overraskende fin kvalitet, som man kan få masser af glæde ud af i køkkenet.

» Læs resten af "Find udstyr til køkkenet der kombinerer god kvalitet med billige priser på www.home-shoppen.dk"

Alt til haven - drivhuse, blomsterkasser, plantekasser, bede etc. online

Køb et GrowCamp drivhus og højbed nu. Du kan også bestille jordbakker og GrowThrough hos GrowCamp. Blomsterkasser og plantekasser er ligeledes i udvalget.

» Læs resten af "Alt til haven - drivhuse, blomsterkasser, plantekasser, bede etc. online"

Bliv inspireret til indretning af dit badeværelse i Shape Houses store badeværelse udstilling

Shape House

Bor du på Sjælland eller endnu nærmere i Hovedstadsområdet og søger inspiration til indretning af badeværelser? Så vil du med garanti få et stort udbytte af at enten at klikke ind på Shape Houses hjemmeside, shapehouse.dk og se deres badeværelse udstilling eller tage et smut forbi deres forretning i Rødovre lige i udkanten af København.

» Læs resten af "Bliv inspireret til indretning af dit badeværelse i Shape Houses store badeværelse udstilling"

Store haveparasoller af aluminium og spagnum til dine bede

Havehobby.dk

Hos Havehobby.dk kan du mildest talt finde alt til din have, hvad end du kun har adgang til en lille altan, eller du bor på en nedlagt bondegård. Der sælges fx haveparasoller i aluminium og spagnum til dine bede, som bliver omtalt i denne artikel.

» Læs resten af "Store haveparasoller af aluminium og spagnum til dine bede"

Forhandler af stof til møbler og hobbyskum

skumhuset.dk    logo

Skumhuset er lige nu et af det mest populære shoppemål for danske kunder, når der skal købes hobbyskum, stof til møbler og lignende materialer / produkter. Det er der nok mere end én grund til, og ét par af dem vil vi forsøge at belyse i denne artikel. Et lille hint er at det især har noget med kvaliteten at gøre. Læs mere om Skumhuset herunder, og find ud af om butikken er den rigtige for dig.

» Læs resten af "Forhandler af stof til møbler og hobbyskum"

Forhandler af Kay Bojesen søpapegøjer og Lyngby Bonbonnier

gaverogbolig.dk    logo

Kay Bojesen er én af de mest genkendelige danske designere når det kommer til boliginteriør. Hans små finurlige træfigurer er for længst blevet klassikere. Du kender sikkert Aben, Fanebæreren eller Søpapegøjen. Perfekte gaveideer til én du holder af. Et andet dejligt designermærker, som altid byder på smukt porcelæn, der passer perfekt ind i dit hjem, er Lyngby Porcelæn; uanset om det gælder en Lyngby Bonbonniere, lampe, stage eller vase. Læs mere om begge dele herunder.

» Læs resten af "Forhandler af Kay Bojesen søpapegøjer og Lyngby Bonbonnier"

Få en god nattesøvn med en komfortabel elevationsseng eller kontinentalseng

Sengeexperten.dk

Er du på udkig efter en lækker seng i topkvalitet, bør du tage et kig på det store udvalg hos Sengeexperten.dk. Her kan du både finde moderne elevationssenge og kontinentalsenge, samt bløde boxmadrasser til stærke priser. Gå på opdagelse i deres store udvalg og gør en god handel.

» Læs resten af "Få en god nattesøvn med en komfortabel elevationsseng eller kontinentalseng"

Skab hyggelige stunder med en U sofa eller sofasæt med plads til hele familien

Moderno

Hvis man er på udkig efter en ny sofa til stuen, så bør man uden tvivl vælge at kigge ind forbi Moderno. Her forhandles der nemlig mange forskellige modeller af sofaer. Man kan således købe alt fra en U sofa til deciderede sofasæt. Man kan se meget nærmere på begge dele ved at klikke lige her på www.moderno.dk.

» Læs resten af "Skab hyggelige stunder med en U sofa eller sofasæt med plads til hele familien"

Køb alt lige fra billige køkkenmaskiner til en flagermusstol hos Home Shoppen

Home Shoppen

Hos Home Shoppen finder du en masse spændende varer lige nu, inden for rigtig mange forskellige kategorier. Blandt andet kan du købe billige køkkenmaskiner, som vel at mærke holder et højt niveau af kvalitet, så man kan få masser af glæde ud af dem i køkkenet. Du finder desuden også et fint udvalg af den flotte og dekorative flagermusstol. Læs mere om butikken og udvalget herunder.

» Læs resten af "Køb alt lige fra billige køkkenmaskiner til en flagermusstol hos Home Shoppen"

Bredt udvalg af fliser til badeværelset og resten af hjemmet

Bad og fliser

Hos Bad og Fliser kan du finde et bredt udvalg af fliser til badeværelset og resten af hjemmet. Køb bl.a. Terrazzo fliser og glasmosaikfliser i sortimentet til gode priser.

» Læs resten af "Bredt udvalg af fliser til badeværelset og resten af hjemmet"

Hos Den Gamle Brugs forhandles bl.a. brænde og brændetårne i god kvalitet

Den Gamle Brugs

Med brænde og brændetårne fra Den Gamle Brugs er du sikret at kunne holde varmen igennem den kolde og lange vinter i Danmark. Læs mere nedenfor eller klik ind på www.dgb-braende.dk.

» Læs resten af "Hos Den Gamle Brugs forhandles bl.a. brænde og brændetårne i god kvalitet"

Vindklokker og Buddha figurer til at pryde i haven

GodKarmaShop.dk

Er du på udkig efter gaveartikler, bøger og film, kunst, smykker, røgelse eller noget helt andet, er du kommet til det helt rette sted. Hos GodKarmaShop.dk forhandler de nemlig et hav af lækre produkter til skarpe priser. I deres sortiment finder du fine dekorationer til både ude og inde, og udvalget dækker over alt lige fra vindklokker og vindspil til forskellige Buddha figurer. Klik ind på GodKarmaShop.dk, og gør et godt køb.

» Læs resten af "Vindklokker og Buddha figurer til at pryde i haven"

Ildfaste sten til pizzaovn og et udvalg af keramisk uld

ildfasteSten.dk

Hos ildfasteSten.dk kan du købe ildfaste sten til pizzaovn og keramisk uld til isolering af ovnen. Her kan du finde alt, hvad du skal bruge for at lave en god udendørs pizzaovn eller bageovn.

» Læs resten af "Ildfaste sten til pizzaovn og et udvalg af keramisk uld"

Bestil den helt rette swimspa via udvalget samt brusearmaturer hos SPA Kompagniet

SPA Kompagniet

Find en swimspa i en god kvalitet, du kan have glæde af hvert år. Står du og mangler nye brusearmaturer? Så se også udvalget ved at klikke ind forbi spakompagniet.dk. SPA Kompagniet sælger også udespaer, oppustelige spaer, håndklædetørrere og mange andre artikler.

» Læs resten af "Bestil den helt rette swimspa via udvalget samt brusearmaturer hos SPA Kompagniet"

Effektiv behandling af tag og facade til en god pris

Kragelund Tagrens

Hos Kragelund Tagrens kan du finde en god algebehandling af tag eller en stærk facaderens til en god pris, og du vil helt sikkert blive tilfreds med denne super gode service.

» Læs resten af "Effektiv behandling af tag og facade til en god pris"

Et udvalg af hvilestole med el løft plus grill til helstegt pattegris

Dagens Bolig

Dagens Bolig er en glimrende webshop at kende til, hvor der er en masse nyttigt til livet blandt danske børnefamilier, husdyrsejere osv. Det er også muligt at finde en grill til helstegt pattegris via webshoppen, der ligeledes forhandler de praktiske og smarte hvilestole med el løft.

» Læs resten af "Et udvalg af hvilestole med el løft plus grill til helstegt pattegris"

Plakater med smukke motiver fra Sikker Hansen og andre kunstnere

Plakatforretningen.dk

Plakatforretningen.dk er lige nu et oplagt valg for danskere, som savner en flot plakat hjem til privaten. Her i artiklen vil vi søge at belyse et par af de grunde til at man bør tjekke butikken ud, hvis man mangler et godt sted at shoppe plakater, med særligt fokus på kunstplakater. Butikken er fyldt med flotte motiver, ikke mindst i kategorien ”kunstplakater”, hvor især de flotte Sikker Hansen plakater er iøjnefaldende. Læs mere herunder.

» Læs resten af "Plakater med smukke motiver fra Sikker Hansen og andre kunstnere"

Find et bredt udvalg af kvalitetsfulde fliser hos Flisebent.dk

Flise Bent

Det er altid en god ide at du finder det helt rigtige til dit hjem, uanset om det er ude eller inde. Det kan blandt andet være med fliser, som du kan finde et bredt udvalg af hos flisebent.dk. Med deres brede udvalg kan du finde keramisk flise til udendørs terrasse, samt keramiske fliser til køkken.

» Læs resten af "Find et bredt udvalg af kvalitetsfulde fliser hos Flisebent.dk "

Find den perfekte sengeramme til din gamle seng

sengespecialisten

Du har siden 1999, hvor sengekæden SengeSpecialisten slog dørene op for første gang været garanteret kvalitetsprodukter hos netop dem. Det har altså betydet at du som kunde siden 1999 har kunnet få leveret kvalitetsprodukter indenfor sengebranchen hos SengeSpecialisten. Som navnet på virksomheden angiver er medarbejderne i virksomheden specialister indenfor at udvælge de bedst mulige produkter, så deres kunder kan få den absolut bedst mulighed for at få den bedste søvn.

» Læs resten af "Find den perfekte sengeramme til din gamle seng "

Find billigt boliginteriør i bedste kvalitet

Home Shoppen

Hos Home Shoppen kan du finde alt i billigt boliginteriør i bedste kvalitet. Der er både ting til køkken og hjem, og du kan bl.a. finde en god wrap dispenser til en billig pris.

» Læs resten af "Find billigt boliginteriør i bedste kvalitet"

Find en swimspa og nye toiletter samt meget andet

SPA Kompagniet

Søger du efter en swimspa? Det er den perfekte løsning til dem, der ønsker en pool til at svømme i samt den lækre spabadsoplevelse. SPA Kompagniet har alt i spa løsninger og ting til badeværelset inkl. toiletter.

» Læs resten af "Find en swimspa og nye toiletter samt meget andet"

Varm hjemmet op med effektive og miljøvenlige træpiller samt træbriketter

Pillemadsen

Hos Pillemadsen kan du få billige træpiller til brændsel. Det kan du på grund af, at Pillemadsen er placeret lige syd for den tyske grænse, hvilket betyder, at der skal betales tysk moms for produkterne. Så hvis du ønsker billig brændsel i form af træpiller eller produkter som foder til forskellige stalddyr, så er Pillemadsen en god mulighed.

» Læs resten af "Varm hjemmet op med effektive og miljøvenlige træpiller samt træbriketter"

Find bløde hynder på specialmål eller en komfortabel madras til tremmeseng hos Skumhuset

Skumhuset

Er du på jagt efter en god madras til tremmeseng, der er dejlig blød, eller ønsker du hynder i specialmål, så kan du finde det hos Skumhuset. Besøg dem her www.skumhuset.dk og find deres spændende udvalg af skummadrasser og skumhynder til gode priser og med levering i hele landet.

» Læs resten af "Find bløde hynder på specialmål eller en komfortabel madras til tremmeseng hos Skumhuset"

Køb drivhussokkel samt drivhuse til din have hos Harald Nyborg

Harald

Harald Nyborg byder på et hav af sager til haven og heriblandt vil du støde på drivhuse og drivhussokler i høj kvalitet! Det kan du læse meget mere om nedenfor, hvis du synes at det lyder som noget for dig.

» Læs resten af "Køb drivhussokkel samt drivhuse til din have hos Harald Nyborg"

Køb senge med høj kvalitet og flotte designs

Schwarz senge

Er du ved at finde dig nogle nye kontinentalsenge, så du kan få en bedre søvn, så er Schwarz Senge lige stedet for dig. Besøg dem her www.schwarz.dkog læs mere om deres brede udvalg af senge med høj kvalitet og flotte designs.

» Læs resten af "Køb senge med høj kvalitet og flotte designs"

Pryd stuen med skønne velourpuder og puder i uld

Kantnordic

Lige meget hvilken type af puder man er på udkig efter til sin sofa, så bør man helt sikkert overveje at besøge Kantnordic. Her forhandles der nemlig puder af mange forskellige fine materialer. Man kan blandt andet vælge velourpuder eller puder i uld. Man kan læse mere om det hele ved at klikke her på www.kantnordic.dk.

» Læs resten af "Pryd stuen med skønne velourpuder og puder i uld"

Fint udvalg i kurvemøbler / rattanmøbler hos Senge & Madrasser

senge og madrasser

Hos Senge & Madrasser er der rigeligt med gode muligheder for at købe både kurvemøbler og lignende. Du kan blandt andet også købe hynder til Rosenbænk, som er et populært møbel i mange danske haver lige nu. Fælles for hele det fine udvalg hos Senge & Madrasser er at kvaliteten er holdt på et fint niveau, samtidigt med at man har formået at holde et relativt fornuftigt prisleje. Det uanset om det gælder kurvemøbler, hynder til Rosenbænk eller andre produkter.

» Læs resten af "Fint udvalg i kurvemøbler / rattanmøbler hos Senge & Madrasser"

Forhandler af komfortable kontinentalsenge samt dyner og puder fra Temprakon

SengeSpecialisten

SengeSpecialisten er som navnet angiver en specialist i at levere senge til deres kunder. Det har de gjort siden 1999, hvor sengekæden startede med at levere kvalitetssenge. SengeSpecialisten kan være medvirkende til, at du kan få den helt rigtige seng, så du kan få den optimale mulighed for søvn. Det sker via en individuel tilpasning som SengeSpecialisten kan hjælpe med.

» Læs resten af "Forhandler af komfortable kontinentalsenge samt dyner og puder fra Temprakon"

Find et flot udvalg af termostatarmaturer og brusestangsæt hos SPA Kompagniet

SPA Kompagniet

Står du i den situation at du mangler noget nyt inventar til dit badeværelse, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.spakompagniet.dk hvor SPA Kompagniet har samlet deres flotte udvalg af bl.a. termostatarmaturer og brusestangsæt.

» Læs resten af "Find et flot udvalg af termostatarmaturer og brusestangsæt hos SPA Kompagniet"

Find LED lys og belysning til hjemmet online på www.homeshop.dk

Homeshop.dk

Er du på udkig efter moderne belysning til hjemmet, så har Homeshop.dk et godt udvalg af lamper med LED lys, som kan skabe gode stemning med et lavt elforbrug. Besøg dem online her www.homeshop.dk og find deres spændende udvalg af moderne lamper til gode priser.

» Læs resten af "Find LED lys og belysning til hjemmet online på www.homeshop.dk"

Køb brusekabiner og vildmarksbade hos forhandler med 16 års erfaring

SPA Kompagniet

SPA Kompagniet har et bredt sortiment af udstyr til badeværelset, saunaer og spabade. SPA Kompagniet er det rette sted for dig, som er på udkig efter gode brusekabiner i flotte design. Er det vildmarksbade, du søger, har SPA Kompagniet også det. SPA Kompagniet har 16 års erfaring inden for wellness og bad, så her er du i trygge hænder.

» Læs resten af "Køb brusekabiner og vildmarksbade hos forhandler med 16 års erfaring"

Er du på jagt efter keramiske fliser til køkken eller en keramisk flise til badeværelse?

Flise Bent

Bestil keramiske fliser til køkken hos en ekspert for at være sikker på at få de rette. Kig også nærmere på en keramisk flise til badeværelse ved at klikke ind forbi flisebent.dk.

» Læs resten af "Er du på jagt efter keramiske fliser til køkken eller en keramisk flise til badeværelse?"

Gør en god handel og køb plakater med humor eller rammer til plakater hos Hipd.dk

Hipd.dk

Den gode handel er aldrig langt væk når det gælder indkøb af plakater med humor, rammer til plakater og lignende. Det er blot at klikke ind på www.hipd.dk og tage et kig. Besøg siden allerede i dag, og se det fine udvalg.

» Læs resten af "Gør en god handel og køb plakater med humor eller rammer til plakater hos Hipd.dk"

Madrasser og sengegavle på sengespecialisten.dk

SengeSpecialisten

Der er et bredt udvalg af madrasser, og du er ligeledes i stand til at shoppe sengegavle fra førende brands online hos SengeSpecialisten.

» Læs resten af "Madrasser og sengegavle på sengespecialisten.dk"

Højbede og gode priser på en ny plantebakke hos GRÖNFELD

GRÖNFELD

Søger du efter et sted, hvor du er i stand til at finde minimalistiske højbede i en forrygende kvalitet? Så læs mere på nettet hos GRÖNFELD, hvor du også er i stand til at finde en plantebakke eller to.

» Læs resten af "Højbede og gode priser på en ny plantebakke hos GRÖNFELD"

Bredt udvalg af havemøbler og havemøbelsæt til terrassen

Havemøbler Online

Til sommer er det altid lækkert at kunne komme ud og sidde i haven, med gode og behagelige havemøbler. Hos www.xn--havembleronline-9tb.dk kan du være sikker på at finde, lige det du har brug for. Med deres brede udvalg af havemøbelsæt, kan du vælge det helt perfekte til din have.

» Læs resten af "Bredt udvalg af havemøbler og havemøbelsæt til terrassen"

Få humor for alle pengene med citatplakater såsom Dybvaaaad plakater

Citatplakat.dk

Klikker du forbi Citatplakat.dk lige nu, så kan du tage et nærmere kig på et af landets bedste online udvalg inden for kategorien citatplakat. Her er humor for alle pengene, ikke mindst i kategorien med Dybvaaaad plakater.

» Læs resten af "Få humor for alle pengene med citatplakater såsom Dybvaaaad plakater"

Køb et flot Royalty Line pandesæt eller den populære Nicer Dicer Plus hos Home Shoppen

Home Shoppen

Januar udsalget er i fuld gang hos Home Shoppen, og du kan stadigvæk nå at være med! Lige nu kan du blandt andet købe et flot Royalty Line pandesæt. Butikken forhandler desuden også den populære Nicer Dicer Plus.

» Læs resten af "Køb et flot Royalty Line pandesæt eller den populære Nicer Dicer Plus hos Home Shoppen"

Skab stemninger på dine vægge med Odense Zoo plakater og plakater af klassisk dansk design

Plakatforretningen.dk

Elsker ud de smukke Odense Zoo plakater, så er Plakatforretningen.dk helt sikkert et inspirerende sted for dig. Besøg dem her www.plakatforretningen.dk og find plakater af klassisk dansk design, som kan skabe unikke stemninger på dine vægge.

» Læs resten af "Skab stemninger på dine vægge med Odense Zoo plakater og plakater af klassisk dansk design "

Køb springmadrasser efter mål og boksmadrasser i standard størrelser hos Senge & Madrasser

Senge & Madrasser

Er du på udkig efter springmadrasser efter mål eller gode boksmadrasser fra professionelle producenter, så er Senge & Madrasser lige stedet for dig. Besøg dem her www.sengeogmadrasser.dk og læs mere om deres gode tilbud, så du kan skabe de bedste rammer for dig og din søvn.

» Læs resten af "Køb springmadrasser efter mål og boksmadrasser i standard størrelser hos Senge & Madrasser"

Køb termotag eller loftbeklædning til hjemmet hos Lavpris Træ

Lavpris Træ

Er udhusets tag ved at være slidt, så er termotag et godt valg. Besøg Lavpris Træ her www.lavpristrae.dk og find deres gode sortiment af tagløsninger, så du kan få dig et dejligt varmt uderum med lys og stemning. Her finder du også loftbeklædning, så du også kan skabe smukke rum inde i huset.

» Læs resten af "Køb termotag eller loftbeklædning til hjemmet hos Lavpris Træ"

Find det bedste til dit hjem såsom filtre til udespa eller termostatarmaturer

SPA Kompagniet

Du bør selvfølgelig have det bedste af det bedste i dit hjem. Det er uanset om du har spabad eller bruser. Derfor kan du også hos www.spakompagniet.dk finde lige det du har brug for, blandt andet filtre til udespa og termostatarmaturer, så du får det helt rigtige i hjemmet.

» Læs resten af "Find det bedste til dit hjem såsom filtre til udespa eller termostatarmaturer"

Godt udvalg af japanske kokkeknive og slibesten til knive hos cibumic

cibumic

Hos cibumic har man specialiseret sig i ekstra skarpe knive til køkkenet. Butikken har især et godt udvalg i japanske kokkeknive. Desuden kan man naturligvis også købe slibesten til knive med de helt rigtige slibeegenskaber.

» Læs resten af "Godt udvalg af japanske kokkeknive og slibesten til knive hos cibumic"

Shop et læhegn samt partytelte online hos Havehobby.dk

Havehobby.dk

Havehobby.dk står klar til at hjælpe dig hvis du skal holde havefest, hvor de blandt andet kan tilbyde dig et solidt udvalg af partytelte. Ønsker du læ, finder du også et fænomenalt udvalg af læhegn. Det kan du læse mere om nedenfor.

» Læs resten af "Shop et læhegn samt partytelte online hos Havehobby.dk"

Find Liewood sengetøj, hjemmesko til børn og meget andet hos Parcellet

Parcellet

Parcellet er et godt sted at besøge hvis du er i humør til at shoppe interiør til børneværelset. Lige nu forhandler butikken blandt andet blødt og lækkert Liewood sengetøj. Du kan desuden også købe hjemmesko til børn, der garanterer varme fusser.

» Læs resten af "Find Liewood sengetøj, hjemmesko til børn og meget andet hos Parcellet"

Find fede lamper til hjemmet eksempelvis en Diablo lampe hos Designerlys.dk

Designerlys.dk

Du skal selvfølgelig have lækre lamper i hjemmet, der vil give det helt rigtige udtryk, uanset om det er i køkken, stue eller bryggers. Hos www.designerlys.dk kan du finde et udvalg af forskellige fede lamper, der netop gør dette muligt. I udvalget kan du blandt andet finde en smart Diablo lampe.

» Læs resten af "Find fede lamper til hjemmet eksempelvis en Diablo lampe hos Designerlys.dk"

Find rengøring og oliering af terrasse og tagrensning hos Kajdis Algerens

Kajdis Algerens

Hos Kajdis Algerens kan du bestille rengøring og oliering af terrasse, og de udfører også tagrensning til gode priser.

 

» Læs resten af "Find rengøring og oliering af terrasse og tagrensning hos Kajdis Algerens"

Bliv klar til julen med flotte juletræskæder og dekorative nisser

Ha

Uanset hvad man mangler til juleudsmykningen, så er Harald Nyborg et besøg værd. Her finder man alt fra flotte juletræskæder til dekorative nisser.

» Læs resten af "Bliv klar til julen med flotte juletræskæder og dekorative nisser"

SengeSpecialisten forhandler sengetøj, dyner og hovedpuder til gode priser

SengeSpecialisten

Hos SengeSpecialisten kan du finde alt i senge og tilbehør til senge så som dyner, hovedpuder og sengetøj til gode priser.

» Læs resten af "SengeSpecialisten forhandler sengetøj, dyner og hovedpuder til gode priser"

Udsmyk huset med dekorative guirlander og praktiske solcelle væglamper

Harald Nyborg

Harald Nyborg gør det nemt at udsmykke huset. På https://www.harald-nyborg.dk/ finder man både dekorative guirlander og praktiske solcelle væglamper.

» Læs resten af "Udsmyk huset med dekorative guirlander og praktiske solcelle væglamper"

Kategorier