Shop en badmintonketcher og nye badmintonsko

Find den rette badmintonketcher eller et godt par badmintonsko online hos webshoppen Badmintonsiden.

Badmintonsiden.PNG

Badmintonketcher til danskere i hele landet

I 1970’erne var ens badmintonketcher lavet af træ med strenge af opspændte tarme. Der er mildest talt sket en del siden dengang - og heldigvis for det. Tager man et kig på det store sortiment af ketchere til badminton hos en professionel webshop som Badmintonsiden, bliver det hurtigt klart, at der ligger en hel videnskab bag det at lave en god badmintonketcher. En badmintonketcher skal først og fremmest have en god vægtfordeling. Det har blandt andet noget at gøre med forholdet mellem skaftets længde og hovedets størrelse og tyngde. Strengene skal være spændte og spændstige, så de støder godt til fjerbolden. Det handler om at have fuld kontrol over tryk og kraft bag hvert enkelt slag. En badmintonspiller er kun så god og præcis som hans eller hendes badmintonketcher. Badmintonsiden rummer mange flere informationer omkring det at vælge den rette badmintonketcher samt et så stort udvalg af ketchere, at alle vil kunne finde den rette hos dem.

Badmintonsko som muliggør hurtige skift af retningen

Ryg, knæ og ankler udsættes for stort pres, når man spiller badminton. De mange retningsskift og stemskridt sætter et stort pres på led og muskler, hvorfor det er altafgørende, at man som badmintonspiller er iført et ordentligt par badmintonsko. Badmintonsko skal være skridsikre og stødabsorberende. De skal have fleksibilitet, men samtidig god støtte til foden og benene. Badmintonsiden har et rigtigt flot udvalg af badmintonsko til rådighed på deres webshop. Både mærkerne Yonex, Asics og FZ Forza er at finde i sortimentet online hos den kompetente specialforhandler, Badmintonsiden.

Badmintonsiden kan altid hjælpe med et stort udvalg af badmintonsko eller den rette badmintonketcher til både nybegyndere og øvede spillere.

Kategorier