Motionscykel og romaskine - Læs mere om træningsmaskiner fra Saga Trim her

Du finder et hav af lækre motionscykler og romaskiner hos Saga Trim, der også tilbyder løbebånd og crosstrainere til ganske fornuftige priser! Find alt i træningsmaskiner og udstyr både til brug i eget hjem eller til erhverv.

Saga Trim

Køb en motionscykel, og kom i seriøs form på kort tid

En god motionscykel kan være et fornuftigt alternativ til landevejen, når vejene er isglatte, man er forkølet, eller man skal passe på babyen. Saga Trim leverer fornuftige motionscykler fra fabrikanter som Schwinn, Kettler, Flow Fitness og Tunturi. Køb kondicykler med luftmodstand og race bikes til indendørs brug. Der findes utallige typer motionscykler hos Saga Trim, som gør det let for dig at finde den rette. Uanset om du leder efter den helt simple motionscykel til en ekstra lav pris, eller du ønsker en kondicykel med avancerede programmer, så kan Saga Trim hjælpe dig på rette vej. Du kan naturligvis bestille online via www.sagatrim.dk, men det er også muligt at komme forbi butikken i Herlev, og få vejledning omkring træningsmaskiner af en kompetent ekspedient. I det store showroom kan du også cykle en tur på udvalgte motionscykler og derved være bedre kvalificeret til at træffe et godt valg. Køb din kondicykel allerede i dag på sagatrim.dk.

Romaskine fra Concept 2, WaterRower, Kettler etc. via www.sagatrim.dk

Saga Trim tilbyder romaskiner fra kendte mærker og til særdeles konkurrencedygtige priser. Opnå forbedret kondition med en romaskine, som træner hele kroppen. Der er stort fokus på benene og ryggen, når man trækker igennem på sin indendørs romaskine. Et af de brands, som mange roere benytter, er Concept 2, og hos Saga Trim finder du flere romaskiner fra dette mærke af, men du kan også klikke dig til de flotte træmodeller fra WaterRower, eller de mere prisstærke muligheder fra Kettler. Saga Trim forhandler også romaskinetilbehør til skarpe priser.

Leder du efter en Concept 2 romaskine, eller kigger du efter en motionscykel fra et kendt mærke? Saga Trim leder dig på rette vej til velvære med gode priser på alt træningsudstyr og motionsartikler. Køb online, uanset om du handler på vejene af et motionscenter eller som privat kunde.

Kategorier