Ballonflyvning du sent glemmer

Dreamballoon er det luftballonselskab, der udbyder flest flyvninger landet over. Dreamballoon udbyder både flyvninger på Sjælland, Fyn og i Jylland. Du kan blandt andet vælge at købe en ballonflyvning for 2 personer, og dermed tilegne dig en stor rabat!

dreamballoon.png

Ballonflyvninger i store dele af Danmark

Har du altid drømt om at prøve at flyve i luftballon, er en ballonflyvning med Dreamballoon det helt rigtige for dig! Dreamballoon udbyder ballonflyvninger landet over, både på Sjælland, på Fyn og i Jylland. Dermed er der næsten ingen grænser for, hvad du ikke får set på netop den ballonflyvning, du vælger. Med Dreamballoon kan du nyde den fænomenale udsigt over den smukke danske skove og enge, men også opleve nogle af de smukkeste danske byer fra oven - bl.a. Silkeborg. Tager du med Dreamballoon på en ballonflyvning, er du sikret en fantastisk forplejning både under og efter flyveturen. Du bliver budt på til traditionsrige champagnedåb, for nye ballonfarere og efterfølgende kaffe og snacks mens du nyder solnedgangen. Alt i alt kan du forvente en oplevelse for livet, hvis du vælger at booke en ballonflyvning hos Dreamballoon.

Oplev Danmark fra oven med en du har kær

Hos Dreamballoon kan du bestille en ballonflyvning for 2 personer og tilegne dig en ekstra stor rabat. Har du lyst til at opleve en ballonflyvning med den du holder af, så bestil din ballonflyvning for 2 personer hos Dreamballon! Dreamballoon garanterer dig en oplevelse for livet, med udsigter over de smukkeste danske landskaber. Hos Dreamballoon kan du frit vælge, hvor du har lyst til at flyve hen. Er det Sjælland, Fyn eller Jylland du helst vil opleve med din samlever, søster eller bedste ven, så bestil din ballonflyvning for 2 personer allerede i dag! Hvis du vælger en ballonflyvning for 2 personer hos Dreamballon, inkluderer flyveturen blandt andet den traditionsrige champagnedåb, for ny indviede ballonfarere, kaffe og snacks til at slutte den fantastiske oplevelse af på. Sidst, men ikke mindst, modtager i et ballondiplom til minde om den dejlige dagen. Så ønsker du at dele denne oplevelse med den du holder af, så bestil en ballonflyvning for 2 personer hos Dreamballoon!

Kategorier