Stort B2B udvalg af butiksinventar hos Boxel

Boxel kan præsentere deres kunder for et stort B2B udvalg af butiksinventar. På deres hjemmeside kan man se alle vitrinerne og de diske, som de blandt andet forhandler til nogle af markedets bedste priser.

Boxel.jpg

Stort udvalg af vitriner


Der er altid flere forskellige kategorier inden for butiksinventar og -møbler, man kan vælge mellem, når man shopper online hos en professionel forhandler som Boxel. Alle vitrinerne, som de har at byde på, er samlet i én kategori, så man nemmere kan danne sig et overblik over det udvalg, man har at vælge ud fra. Vitriner er gode til at skabe pæne displays samt beskytte dyrere genstande. Alle vitrinerne hos Boxel kommer med afsikrede låse, så kun butikkens personale har adgang til skabenes indhold, hvis man ønsker det. Vitriner af glas skaber et flot og let udtryk og gør det samtidig nemt for kunder og besøgende at se skabets eller displayets indhold. Boxel vitrinerne kommer både med og uden hjul samt forskellige typer sokler. Nogle af modellerne kan også hænges op på væggen. Der er rig mulighed for at skabe en flot og fleksibel indretning i en hvilken som helst forretning med brug af vitrinerne fra Boxel.

Flot udvalg af diske


Boxel har ligesom deres mange vitrineskabe også et flot udvalg af diske i deres online sortiment på hjemmesiden www.boxel.dk. Deres diske kommer blandt andet i transportable modeller, så man kan have dem med sig på messer, handelsstande og lignende. Derudover er der også saml-selv diske at finde i sortimentet hos Boxel. En god disk er vigtig at have i enhver forretning. Den kan både bruges til nem betjening af kunder samt som displaybord, idet diskene typisk har en god højde i forhold til almindelige borde.

Klik ind forbi Boxel og få et overblik over de flotte diske og alle vitrinerne, der er at vælge mellem, når man køber butiksinventar hos den professionelle forhandler.

Kategorier