Stole og elmetræsmøbler til haven

Hos Direkte Import finder man et bredt sortiment af havestole og elmetræs møbler i genbrugstræ til yderst stærke priser.

Direkte Import

Direkte Import importere mange forskellige produkter i lækker og høj kvalitet. De importere deres produkter direkte hvilket gør det billigere for deres kunder at købe produkterne. Hos Direkte Import sparer de derfor deres kunder for dyre mellemled og unødvendige omkostninger. Blandt produkterne i deres sortiment finder man varer som havemøbler, vitrineskabe, sofaer, carporte og meget mere. Direkte Import står for høj kvalitet til stærke priser og derved kun lækre produkter. På Direkte Imports hjemmeside kan man se alle de forskellige produkter som de forhandler samt læse meget mere om deres import metoder. Se hele deres udvalg og klik her.

 

Havestole

Står du og skal bruge nye havestole, så finder du hos Direkte Import et stort udvalg af forskellige slags havestole i flere forskellige modeller og materialer. Man finder havestole i både teaktræ, elmetræ, polyrattan og mange andre materialer så der er hos Direkte Import havestole for enhver smag. Alle deres forskellige slags havestole er yderst nemme at vedligeholde og kræver ikke det helt store efter endt sæson. Så klik ind på deres hjemmeside og find lige de havestole som falder i din smag og køb dem i dag. Eller læs mere her.

 

Elmetræs møbler af genbrugstræ

 Ved at købe møbler af genbrugs elmetræ hjælper man med at opretholde naturens materialer og støtte miljøet. Men man får samtidig et produkt som er smukt og lækkert når man køber elmetræs møbler af genbrugstræ. Vil man vide meget mere om de fantastiske elmetræs møbler i genbrugstræ kan man læse meget nærmere på Direkte Imports hjemmeside samt se mere info. Så klik ind på deres hjemmeside og se mere information om elmetræs møbler i genbrugstræ i dag.

Kategorier