Skandinavisk design til dit hjem

Designme.dk er stedet man skal besøge hvis man ønsker sig skandinavisk design til hjemmet indenfor brugskunst, møbler, lamper mm. Det er stærke fabrikanter som findes i forretningen, og man kan blandt andet finde by nord puder og by nord plaider. Så der er masser af muligheder for at få indrettet hjemmet ligesom man vil have det.

Designme

By Nord puder

By nord puder er indbegrebet af den skandinaviske natur. Det er puder med stærke naturmotiver og dyremotiver, hvor man virkelig får en fornemmelse af, hvad det vil sige at bo i Skandinavien. Derudover er by nord puder selvfølgelig i den høje kvalitet, som kendetegner produkter fra Skandinavien, og man kan få dem til ganske lave priser. Så by nord puder er til dem som gerne vil have lidt mere af det skandinaviske ind i hjemmet.

By Nord plaider

Man finder også by nord plaider hos Designme.dk. Plaider er på dansk blot tæpper, men ordet har en speciel betydning herhjemme. Det er tæpper som både giver varme, kan bruges til pynt og varmer på en kold vinter dag. By nord plaider er dermed tæpper som passer ind i hjem, hvor man gerne vil vise tæpperne frem, og stadig bruge dem på de kolde dage.
by nord plaider er dog også design til hjemmet. Det er plaider som giver ethvert hjem en flot skandinavisk udstråling.

Med by nord plaider og by nord puder er der masser af muligheder for at få den skandinaviske indretning man ønsker. Der er masser af muligheder for at få den unikke indretning, hvor man virkelig føler man er trådt ind i et helt specielt hjem. Det er netop også hvad Designme.dk forsøger at give til sine kunder. Masser af muligheder for at skabe sit helt eget hjem. Derfor kan man også finde helt specielt brugskunst og interiør på hjemmesiden, som kan findes på www.designme.dk.

Kategorier