Louis Poulsen bordlamper og Design By Us lamper i forskellige modeller

I webshoppen Designerlys.dk finder du et stort udvalg af eksklusive lamper i en bred vifte af smarte design. Her kan du finde lamper fra både klassiske og moderne mærker, så der er noget for enhver smag. Hos Designerlys.dk kan du købe Louis Poulsen bordlamper i smukke farver, samt Design By Us lamper i forskellige modeller.

Designerlys.dk

Smukke og unikke lampeserier af Design By Us

Hos Designerlys.dk er der noget for enhver smag. Du finder både gamle designklassikere og nye innovative lampemodeller. Et eksempel på en nyskabende designvirksomhed er Design By Us, som laver smukke og unikke lampeserier. Design By Us har siden 1999 skabt moderigtige lamper i forskellige typer og størrelser. Designerlys.dk er stedet, hvor du finder din Design By Us lampe, som kan oplyse hjemmet på smukkeste vis. En Design By Us lampe er bl.a. kendetegnet ved brugen af mundblæst uniko glas, som fås i flere forskellige farver. Køber du en Design By Us lampe hos Designerlys.dk, får du en flot og moderne lampe, som er prikken over i’et i et rum. Hvad end det er spisestuen, kontoret eller soveværelset, der skal have nyt lys, så er en Design By Us lampe et godt valg.

Klassisk skandinavisk design i Louis Poulsen bordlamper

Er du på udkig efter lamper i et klassisk skandinavisk design, så er Louis Poulsen bordlamper noget for dig. Den danske lampeproducent Louis Poulsen har siden grundlæggelsen i 1874 produceret belysning i samarbejde med en lang række anerkendte arkitekter og møbeldesignere. Louis Poulsen bordlamper er designet ud fra princippet om at form følger funktion, hvilket er meget karakteristisk for den skandinaviske designtradition. Det er lyset, som er i centrum og ud fra dette er de smukke lampekreationer blevet til. Louis Poulsen bordlamper er perfekte til dig, som sætter pris på godt håndværk og funktionelt design, som ikke går af mode.

Kategorier