Kontorkoncept.dk - Indret arbejdspladsen med jalousiskab og få overblik

Et jalousiskab er en super løsning til kontorartikler, mapper og meget mere, og det er hurtigt og enkelt at benytte sig af. De pladsmæssige hensyn til arbejdspladsens indretning og størrelse i øvrigt betyder ikke så meget, fordi du slipper for låger, som optager plads.

Et praktisk jalousiskab tager mindre plads, og på vores hjemmeside kontorkoncept.dk kan du se vores store udvalg af forskellige modeller og størrelser. Fælles for alle vores modeller er, at de er udført i god kvalitet og så får du en stor online rabat, når du handler med os på nettet. Kig ind og se hvilke muligheder, der lige passer til dig.

Et højbord er praktisk til mange formål, og det er bare en af fordelene, som du får på arbejdspladsen, når du indretter med højborde. Uanset hvilken type højbord du vælger hos os, kan du være sikker på, at design og kvalitet hænger godt sammen, og at du samtidig opnår en rigtig god online rabat, er endnu en god grund til at handle på kontorkoncept.dk. På vores hjemmeside har vi præsenteret en række forskellige modeller, som egner sig til mange forskellige anvendelser. Et højbord er fint til en lille pause, det stående møde og en hurtig opdatering, hvor man lige trænger til at strække benene eller til at tale uden at forstyrre andre på arbejdspladsen.

Find arbejdspladsens ny kantinestol hos KontorKoncept, som har samlet et flot udvalg på hjemmesiden. Der er både stor signalværdi i at indrette kantinen med en kantinestol, som ikke bare er flot men også behagelig at sidde i. Funktionalitet og design går op i en højere enhed uanset hvilken model, du vælger til din virksomhed. En kantinestol skal være nem at rengøre, behagelig at sidde i og samtidig være interessant at se på, og i vores webshop finder du nogle super gode eksempler på, hvordan det alle behov og krav kan indfries til en pris, som ikke findes bedre. Hos Kontorkoncept får du nemlig en online rabat, som er helt ud over det sædvanlige.

Kategorier