Find en seng der passer perfekt til kroppen

Der stilles mange forskellige krav og ønsker til en seng – især i forhold til liggekomforten. Derfor kan det fra tid til anden være nødvendigt at tilpasse sengen til specifikke krav. Af samme grund kan man hos Schwarz Senge bestille madrasser i specialmål og få foretaget en rygtest, så man vælger den seng, der passer perfekt til kroppen. 

Schwarz

Madrasser i specialmål til specielle krav

Når man skal ud for at finde en ny madras, er det ikke altid sikkert at madrassernes standardmål passer til eksempelvis sengerammen derhjemme. Derfor kan der være behov for at bestille madrasser i specialmål. Hos Schwarz Senge er det muligt at bestille madrasser i specialmål, hvor bl.a. springmadrasser, boxmadrasser og topmadrasser kan tilpasses specifikke mål. At vælge madrasser i specialmål kan desuden være afgørende for komforten og være med til at sikre en god søvn, da man derved får en madras, der hverken er for stor eller lille til sengerammen derhjemme. En madras, der kan flytte sig rundt i sengerammen, vil nemlig sjældent give en god soveoplevelse. Madrasser i specialmål kan også være et ønske hos personer, der bl.a. er meget høje og derfor ønsker en seng, hvor de også har god plads og god komfort.

Find den optimale madras med en rygtest

Kravene til en madras vil variere meget fra person til person, da man har forskellige kropbygninger og dermed forskellige behov i forhold til støtte. Ved hjælp af en rygtest kan man afklare den enkelte persons behov og finde ud af hvilken madras, der er vil give den bedste komfort. På hjemmesiden schwarz.dk kan man læse mere om rygtest og bestille en tid til dette. Efter en rygtest kan man begynde at kigge nærmere på de konkrete modeller af senge, der passer bedst til den krop, man har. En rygtest kan således give et mere konkret billede af de behov man har til en seng og gøre det lettere at finde den helt rigtige seng. 

Kategorier