Bestil fx House Doctor lysestager og Jelly Fish glasdekorationer på designaffair.dk

Design Affair forhandler lysestager fra House Doctor, Nordal, Bloomingville og andre stærke brands. På www.designaffair.dk finder du flot og stilfuld udsmykning til hjemmet som fx Jelly Fish glasdekorationer.

Design Affair

House Doctor lysestager, vaser med mere

Design Affair er storforhandler af det kendte mærke House Doctor, der står bag utallige produkter inden for brugskunst til hjemmet. Der kan nævnes House Doctor lysestager, men også lanterner, vaser, servietter og meget mere fra mærket her. House Doctor er fx kendt for Star lysestagen, og på designaffair.dk finder du også lysestager fra Muubs, Dottir og Reflections Copenhagen. House Doctor lysestager og andre designartikler passer godt ind i den nordiske stil. Hvis du er interesseret i at tage et kig på House Doctor produkter som vaser, lysestager og anden brugskunst, så tag at klikke ind forbi www.designaffair.dk.

Køb Jelly Fish dekorationer af glas hos Design Affair

Jelly Fish er navnet på en populær serie med glaskunst. Hos Design Affair forhandles de smukke Jelly Fish glasdekorationer som fx Snow Globes Mini Bugs, der er en serie af fire små glaskugler med hvert deres insekt indeni. Det giver mening at samle alle sammen, men disse glaskugler fra Jelly Fish kan naturligvis også pynte enkeltvis. Jelly Fish glaskunst fås også med andre motiver som fx med snefnug, ræv eller naturligvis en vandmand. Kunsten fra Jelly Fish fås ikke kun som kugler, men også dråber, krystaller og andre former. Det er smuk brugskunst, der pynter godt i det skandinavisk-inspirerede hjem, og Design Affair har et af de største udvalg fra denne serie på www.designaffair.dk.

Hvis du altid er på udkig efter ny og unik brugskunst til hjemmet for at skabe lidt fornyelse og nyt liv i din husstand, kommer du til at elske siden designaffair.dk. Hos Design Affair forhandler de smuk kunst fra mange skandinaviske mærker. I udvalget kan du vælge mellem enestående brugskunst fra House Doctor, Jelly Fish, Nordal, Bloomingville og mange andre skønne designleverandører, ligesom du finder alt fra lysestager og glaskugler til vaser, lanterner og spejle på denne danske webportal.

Kategorier