Bestil en dejlig seng til børn – en børne seng af en god kvalitet

Som forældre ønsker man kun sine børn det bedste. De er guldklumperne, som man beredvilligt giver al sin tid, bruger en masse tid til at bekymre sig om og savner forfærdeligt, når man er adskilt. Men selvom vi elsker vores børn over alt på jorden, så er de nu engang nemmest at have med at gøre, når de har fået deres søvn. Hvilket vi jo også kender fra os selv. Med en seng til børn fra Moderno skaber du de bedste betingelser for, at dine børn vågner veludhvilede om morgenen. Se de lækre børne senge på www.moderno.dk.

Moderno

Seng til børn, der sikrer en optimal søvn

Moderno har et hav af flotte børne senge. Hvilken dreng kunne for eksempel ikke tænke sig en seng til børn med et lokomotiv eller en seng til børn, der er formet som en racerbil. Og hvilken pige kunne ikke tænke sig en seng til børn med My Little Pony eller en seng til børn med en blød, nuttet bamse. Hos Moderno kan du også få mere kønsneutrale børne senge som for eksempel en højseng i hvid eller hvid og sort, hvor du op ad en trappe kommer op til sengen, mens der under sengen er plads til et skab, skuffer og et skrivebord. Det kunne også være en børne seng formet som et legehus, hvor barnet skal kravle op ad en stige for at komme i seng, og sengen er overdækket med et tag og lukket til i halvdelen af sengen.

En børne seng fra Moderno i et skønt design, de små også synes om

Hvis pladsen er trang på børneværelset, kunne det måske være en idé med en vægseng til børn. Her slås sengen ind i selve møblet, som ud over sengen indeholder hylder og skabe. Det er en smart måde at spare plads og lavet i et lækkert design, så man slet ikke får fornemmelsen af, at der er en seng gemt i møblet. Har du færre krav til sengen og ønsker en mere simpel børne seng, så kan du også finde dem hos Moderno i mange forskellige varianter og farver. Klik ind på www.moderno.dk og se det store udvalg af børne senge.

Kategorier