Stort udvalg af jagtudstyr, samt fiskeknive og kikkerter

Der findes mange LED Maglite lygter hos Sonos. De sælger også fiskeknive og kikkerter fra Bushnell. Der er altid en grund til at besøge Sonos jagtbutik.

LED Maglite lygter

Manger du en effektiv lygte? Sonos jagtbutik sælger LED Maglite lygter til gode priser. Disse er yderst effektive, og de giver et knivskarpt lys. Alle LED Maglite lygter har 10 års garanti. Det er fordi, de er lavet af så gode materialer, at det kan betale sig fra fabrikantens side at have sådan en langt garantiperiode. LED Maglite lygter er det nyeste inden for LED belysning. Det er muligt at købe de forskellige lommelygter i flere flotte farver, og du kan ligeledes få dem leveret i en rigtig fin gaveæske. En LED Maglite lygte er den perfekte gave til én, som bor ude på landet, hvor der er mørkt. Køb dine lygter hos Sonos, hvis du vil slippe billigt.

Fiskeknive

Fiskeknive sælges i massevis hos Sonos. Du finder masser af fine fiskeknive fra Rapala, som er et mærke, der er kendt for deres ypperlige kvalitet. Det er altid vigtigt at have en ordentlig fiskekniv, når man skal fiske. Fiskeknive kan benyttes til mange ting. De kan bl.a. dræbe en lidende fisk. De kan også bruges til at skære snøren over, hvis din krog sidder fast langt ude. Det er aldrig en nem beslutning at efterlade sit yndlingsblink midt ude på en sø, men nogle gange er det nødvendigt, hvis det sidder ordentligt fast. Derfor er det vigtigt altid at have en fiskekniv på sig.

Bushnell

Bushnell producerer nogle kikkerter i særklasse. De har produceret prismekikkerter i over 50 år, så man kan vidst roligt sige, at de ved, hvordan man designer en ordentlig kikkert. Deres kikkerter hører absolut til eliten, når det gælder prismekikkerter. Det gør de, da Bushnell har en meget innovativ arbejdsprocedure. Deres udviklingsafdeling prøver hele tiden at forbedre deres kikkerter. Dette har resulteret i masser af fantastiske kikkerter.

Køb Bushnell kikkerter, fiskeknive og LED Maglite lygter hos Sonos. De sælger naturligvis også masser af andre fine produkter.

Kategorier