Korsholm.dk - Stor ekspertise inden for hundeartikler

Korsholm er - ligesom størstedelen af Danmarks befolkning - helt vilde med hunde og har derfor dedikeret rigtigt god plads til hundeudstyr såsom hundedækken, legetøj, foder med meget mere, så du og din hund kan nøjes med at gå på shopping et sted.

Hundehalsbånd til en hver lejlighed

Med mindre det foregår i de dertil egnede områder, må hunde ikke gå løs i Danmark og hundehalsbånd er derfor ikke til at komme uden om. Hos Korsholm føres et ganske stort udvalg inden for hundehalsbånd. Du skal vælge hundehalsbånd afhængigt af, hvad du bruger din hund til. Er din hund en jagthund, kunne en armygrøn i stof være en mulighed således I matcher, når I drager afsted på jagt. Til aftenturen kan Korsholm anbefale en orange model med refleks, således trafikanter bliver adviseret om, at her er en hund ude at strække ben. En anden mulighed til aftengåturen er et hundehalsbånd med lys. Alle Korsholm modeller inden for hundehalsbånd føres naturligvis i store samt små modeller, således de passer til både små og store hunde.

Hundelegetøj - styrk din hund

Hunde elsker at lege og ligesom med børn er det vigtigt at stimulere hundens sanser ved hjælp af leg. Herigennem får hunden trænet sin motorik samt skærpet sine sanser generelt. Bruger du din hund til jagt, er dette helt essentielt for at det bliver en god jagthund. Ligegyldigt hvad, er det sjovt og lærerigt for både dig og hunden at kaste jer ud i leg og Korsholm fører forskellige produkter i kategorien hundelejetøj. Der findes aktivitetsbolde, det velkendte trækketorv, som hunden elsker - dels når du kaster det væk og hunden løber efter og dels når du holder i den ene ende og I leger styrkeleg! Et andet populært stykke hundelegetøj er Large Dog Pyramid, hvor man putter en godbid ind og så skal hunden finde den ved hjælp af sine sanser.

Korsholm fører hundehalsbånd med og uden lys, så du og hunden trygt kan færdes dag og nat og der findes også et godt udvalg inden for legetøj, så I kan få en hyggestund efter endt gåtur.

Kategorier