VVS.dk – Din genvej til billig vvs online

VVS.dk er et verden af VVS artikler. I vores netshop finder du et meget stort udvalg af VVS produkter. Vores filosofi er at leverer billig vvs nemt, effektivt og lige til døren.

Vores kundeservice står klar til at hjælpe hvis du skulle være i tvivl om noget eller have spørgsmål til vores produkter og det er bl.a. denne kundeservice der har affødt de mange positive anmeldelser vi har fået på forbrugersider som Trustpilot.

Bredden i vores sortiment betyder at du ikke går galt i byen. Vi gør meget ud af at have et stort udvalg, hvad enten du skal bruge zink plader eller bare en lille pakning.

Vi er også stærke indenfor tilbehør, se f.eks. det store udvalg af Gustavsberg toilet reservedele. Her finder du næsten alle reservedele til dit Gustavsberg toilet.

Skulle du have brug for vare der ikke ligefrem ligger længst fremme på hylderne hos den lokale isenkram, er VVS.dk også lige stedet for dig. Har du brug for en Hydrofor rustfri pumpe, er de blandt andet at finde på vores side. Hydrofor rustfri pumpe fås fra 65L til 200L.

Skulle der være produkter du ikke kan finde i shoppen, håber vi at høre fra dig. På den måde kan vi undersøge om det er noget der hurtigt og effektivt kan skaffes hjem til dig. Vores mission er at være den bedste VVS butik på nettet og yder derfor topservice både før og efter købet.

Kategorier