Billiglys.dk - Vi har alt til belysning, lige fra Verner Panton lamper og andre billige loftslamper!

Billiglys.dk har beliggenhed i Lime, lige uden for Mørke og blev pr. første August overtaget af Per Kjær Nicolejsen. Billiglys.dk har satset på belysning i hjemmet og sætter kunderne i første række. Billiglys.dk har et samarbejde med trendystuff.dk, der ligesom billiglys.dk forhandler billig belysning fra bl.a. Verner Panton og Frandsen lamper.

Verner Panton blev rigtig kendt i 1960'erne for at eksperimentere med alle former og farver. Vi har et kæmpe udvalg af bordlamper, gulvlamper og loftslamper samt mange flere Verner Panton lamper. Se vores store udvalg af Verner Panton lamper på vores webside.

Se også vores kæmpe udvalg af billige loftslamper fra bl.a. Verner panton. Vi har IQ light loftslamper fra Holger Strøm. IQ light blev designet i 1972 og er lavet af hvid PVC. IQ light er loftslamper bestående af flere ens moduler, der bliver sammenflettet til en super flot designer skærm. Se alle vores loftslamper på vores webside, billiglys.dk ellers er du også altid velkommen til at ringe og få rådgivning. Du kan også besøge vores butik i Lime og få en faglig snak.

Kategorier