Spar på et brændetårn og træbriketter – Pillemadsen

Hos Pillemadsen er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter, til opvarmning. Der bliver på siden tilbudt en lang række træbriketter og brændetårne, som findes til fornuftige priser.

Pillemadsen

Vælg et brændetårn, og slip for besværet med at stable

Pillemadsen er udbyder af brændetårne, til gode priser. Der bliver hos Pillemadsen tilbudt levering af brændetårne, som kan leveres på en fast basis. Brændet som er inkluderet, er af høj kvalitet, og lover godt og enkelt brænde til din brændeovn. Brændetårnene kan fås med forskellige slags træsorter, såsom birk, ask eller bøg, der sikrer en god og jævn brænding. Læs eventuelt mere om udvalget på www.pillemadsen.dk og find det brænde der dækker dit behov. Med et brændetårn fra Pillemadsen, har man sikret sig noget kvalitetsbrænde uden besvær, da det leveres direkte til døren. Brændetårnene bliver leveret klare og stablede, så brændet er nemt tilgængeligt at stille indenfor, i en carport eller lignende.

CO2 neutrale træbriketter på www.pillemadsen.dk

Der findes hos Pillemadsen også et fornuftigt udvalg af træbriketter, til fordelagtige priser. Træbriketterne er en god løsning både økonomisk, såvel som miljømæssigt. Det skyldes at træbriketterne er fremstillet af 100 % rent træ, som gør dem CO2 neutrale. Træbriketterne sikrer en god og jævn brænding, da de ikke indeholder bark, harpiks og knaster. Træbriketterne har også flere gode fordele, såsom at de har et lavt fugtindhold, som også giver en mere stabil brænding. Læs eventuelt mere om produkterne på www.pillemadsen.dk og find hvad der dækker dit behov. Træbriketterne produceres som løst pressede, hvilket resulterer i en bedre varme, eller hårdt pressede der giver en længere brændingstid. Besøg www.pillemadsen.dk allerede i dag, hvis du ønsker en ny måde at varme dit hjem op på. Med træbriketter er man sikret en nem, miljøvenlig og effektiv måde at varme hjemmet på. Udvalget af brændbart materiale er stort, så det er bare med at kigge sortimentet igennem.

Kategorier