Hos BBN Nordic finder du bl.a. et stort udvalg af folie og film til vinduer

Hos BBN Nordic kan du finde et bredt udvalg af forskellige folier til vinduer og afskærmning. Læs mere om folie og om film til vinduer her.

BBN Nordic

Forskellige slags folie i god kvalitet

BBN Nordic sælger mange forskellige slags folie, som kan bruges til mange forskellige ting. Foliedekoration er et populært og smart valg, hvis man gerne vil skærme for nogle vinduer, men stadig have lyset igennem. Det kan være i mødelokale for eksempel, et vinduer ud til gadeplan, hvor man ikke vil have at enhver forbipasserende kigger ind. Det kan man let ordne med foliedekorationer, for det er en let og elegant måde at afskærme på. Det blokerer ikke på samme måde for udsynet, men giver en elegant afskærmning. På hjemmesiden kan du læse om de forskellige slags folie til glasvæg, til biler, til renovering og fornyelse eller til andre ting, som du kan bestille printet, skåret til og monteret til en god pris. Der er mange designmuligheder og du kan nok finde lige den slags, du skal bruge. Find forskellige slags vinduesfolie på siden, som vil være lige noget for dig.

Film til vinduer

BBN Nordic sælger også film til vinduer, som kan skærme solen ude. Solfilm er en genial opfindelse, som kan løse mange af dine problemer på en gang. Det blokerer nemlig ikke for udsynet, men kun den anden vej, og det gør indeklimaet langt bedre indenfor, for glashuse fungerer jo som drivhuse, når solen står lige ind og derfor bliver de enormt varme om sommeren. Det kan man afhjælpe med film til vinduer, som man i de fleste tilfælde ikke kan se på bygningen udefra, og som helt klart gør arbejdsmiljøet bedre på kontoret og gør det federe at sidde fra 8-17 ved skrivebordet. Solfilmen er enormt holdbar og holder i årevis, og den bliver monteret for dig af professionelle, så du sikrer dig det mest usynlige resultat. Der er mange penge at spare på aircondition om sommeren, hvis man monterer solfilm. Læs meget mere om film til vinduer på bbnnordic.dk.

Kategorier