Vandretur i bjerge og smuk natur

Vil du på vandreture, med dramatisk skøn natur og udsigt over Middelhavet, så er Amalfikysten i Italien det oplagte valg for dig. Her vil du kunne gå i flere timer oppe i bjergene omkring Amalfikysten, eller tilbringe en afslappet dag i en idyllisk landsby.

Ansrejser

Lækker afslapning i den Italienske kultur

Langs Amalfikysten er der mange små landsbyer, hvor du kan få en lækker afslappet oplevelse med den Italienske kultur.
Amalfikysten er en kyststrækning på sydsiden af Sorrento-halvøen. Den ligger i provinsen Salerno i Campania, i det Sydlige Italien.
Amalfikysten er kendt for sin smukke natur, og selvfølgelig som resten af Italien, også lækker mad. Amalfikysten er et eftertragtet turistattraktion, en af grundene er at Amalfikysten er en af Europas smukkeste kystlinjer. I løbet af et år kommer der flere tusinde turister til Amalfikysten, for at opleve den smukke natur, den rige kultur og den lækre mad.
Er du interesseret i at komme til Amalfikysten, arrangerer Ansrejser.dk forskellige ture derned. Med Ansrejser.dk har du muligheden for at opleve den skønne Italienske natur og kultur. På deres rejser til Amalfikysten har du mulighed for at se Pompei og Vesuv. Du kan også komme til at se det kendte og smukke Napoli og opleve Ravello, med mulighed for mange andre fantastiske oplevelser. Amalfikysten er et af de lækre paradislignende steder i Italien, som man ikke vil gå glip af. Med Ansrejser.dk har du muligheden for at komme dertil.
Har du spørgsmål til Ansrejser.dk vedrørende deres rejser, kan du tage kontakt til dem. De vil være behjælpelige og vejlede dig, så du kan få den bedste oplevelse med deres rejser.
Er du så godt som på vej til Amalfikysten, eller måske ved at sende nogle andre af sted, kan du klikke ind på linket www.ansrejser.dk. Så kan du bestille en uforglemmelig rejse til det Sydlige Italien.

Kategorier