Rejs til Portugal eller Madeira med Ans Rejser

Hvis du er interesseret i en tur til det varme Portugal, så skal du klikke ind på www.ansrejser.dk, og se om de ikke har en rejse, der passer til dig. Ans Rejser har mange års erfaring med at planlægge rejser, og det kan du drage nytte af ved at ringe til dem.

Ans Rejser

Madeira

Når du hører ordet Madeira, tænker du så på chokoladerne fra Anton Berg, eller den portugisiske ø? Det er et spørgsmål som kan skille vandende ved frokostbordet. Det er jo ikke altid at man tænker nærmere over navnene på hverken chokolade eller hedvin. Ikke desto mindre er Madeira navnet på en lille portugisisk øgruppe, som ligger ud for den afrikanske kyst, og tæt på de spanske kanariske øer. Madeira tilhører Portugal på samme måde som Færøerne tilhører Danmark, og er mange portugiseres foretrukne feriedestination.

Det er dog ikke kun portugisere du støder på, når du tager på en ferie til Madeira. Der er også mange danskere som begiver sig væk fra det kolde nord, og ned over Portugal til Madeira – og det er med god grund. Der findes nærmest ikke noget bedre sted, når det kommer til fantastisk mad og smukke strande. Hvis du er glad for de to ting, hvilket de fleste er, så kan du garanteret også nyde en rejse til Portugal eller Madeira.

Portugal

Men der er jo forskel på folk, når det kommer til hvilken type rejse de kan lide. For nogen handler ferien mest af alt om hvor mange timer man kan tilbringe på stranden i solens skær. Så er det en god idé at finde en lækker lille ø, hvor du kan ligge og dase dagen lang. For andre handler ferier om at komme ud at opleve noget, som de ikke kan opleve til dagligt. For dem er det mere oplagt at tage til Portugal end en lille ø, i og med det er nemmere at komme rundt og se interessante steder. Portugal er et land med en lang historie, og især mange gode historier om opdagelsesrejser og store søfarer.

Kategorier