Find PC bag og neopren sokker til gode priser her

Hos Aquashoppen finder du et stort udvalg af dykkerudstyr, vandsportsudstyr og meget mere. Har du en interesse for dykning eller er du bare helt vild med at svømme, så er dette stedet for dig. Her finder du blandt andet en PC bag til dit computer- eller fotoudstyr og smarte neopren sokker til våddragten.

Aquashoppen

Super smart PC bag

Med en PC bag fra Explorer Cases er du sikker på at få en taske, som kan holde til lidt af hvert. Denne PC bag er polstret med aftagelig polstring, og har indvendige skillevægge, som er nemme at justere. Det gør denne taske til en multifunktionel PC bag, som både kan bruges til din bærbare computer eller til fotografisk udstyr. Den er velegnet til computere med en skærmstørrelse på op til 17”. Taskens håndtag er belagt med gummi og lynlåsen er af meget solid kvalitet. Der medfølger også en aftagelig skulderrem til denne PC bag, så det er nemt at transportere selv meget følsomt udstyr. Bunden er polstret med gummifødder, så tasken har et bedre greb.

Neopren sokker

Neopren sokker er vigtige, når man dykker. Sammen med neopren støvler er neopren sokker med til at give dig bedre fodfæste, når du dykker, fordi støvlerne har en skridsikker sål. Neopren er et materiale, som er lavet af syntetisk gummi og som ofte anvendes til våddragter pga. materialets gode isoleringsevne. Neopren sokker fremstilles uden sål, så de kan anvendes i fuldfodsfinner. Hos Aquashoppen finder du både neopren sokker og støvler i neoprenstof i forskellige tykkelser. Det er vigtigt, at du får den støvle eller sok, som passer til den type dykning, som skal foretage. Uanset om du leder efter en svømmesko, som kan bruges til både snorkling, dykning og almindelige badestrande, eller en koldtvandsstøvle i tykt stof, så finder du det hos Aquashoppen.

Du finder Aquashoppens onlinebutik på www.aquashoppen.dk og her kan du købe både PC bag og neopren sokker. 

Kategorier