Alt fra mentaltræning for elitesportsudøvere til metakognitiv terapi i København udbydes af Psykolog Maria Bang

Psykolog Maria Bang tilbyder foruden konkret behandling af psykiske vanskeligheder og lidelser, også hjælp, rådgivning og terapi i mange forskellige situationer, der fx. kunne være hvordan man lærer at mestre præstationspres. Grundet særlig efteruddannelse, er hun blandt de psykologer der tilbyder metakognitiv terapi i København, i Lyngby området, der gør hende særligt kvalificeret til dette.

 

 

Psykolog Maria Bang logo

God mentaltræning for elitesportsudøvere

Autoriseret psykolog Maria Bang tilbyder en lang række behandlinger, men foruden terapi, tilbyder hun også mentaltræning for elitesportsudøvere, der ønsker at mestre præstationspres. Det kræver mange timers træning at blive elitesportsudøver, men foruden det fysisk krævende, er det ofte i det psykiske spil kampen i sidste ende afgøres blandt fysisk jævnbyrdige konkurrenter. At mestre præstationspres kan derfor være det sidste skridt mod sejren. Som så meget andet, kan dette overføres til mange andre situationer i livet. Skønt træningen er særligt henvendt som mentaltræning for elitesportsudøvere, vil enhver formentlig opleve at kunne bruge det til noget. At mestre præstationspres fokuserer på at øge psykisk robusthed, at øge selvtilliden og at øge sin performance for at opnå sit fulde potentiale. Noget der vil kunne overføres til mange situationer og derfor formentlig gavne mange. Du kan læse mere om erfaringen og arbejdet med at lære at mestre præstationsangst her: www.mariabang.dk og også læse mere om psykolog Maria Bangs arbejde med metakognitiv terapi. 

Metakognitiv terapi i København til behandling af almene vanskeligheder

Psykolog Maria Bang er blandt de psykologer, der tilbyder metakognitiv terapi i København. Metakognitiv terapi er en ny psykologisk terapiform, der fokuserer på at ændre måden hvorpå man tænker, frem for at fokusere på indholdet af tankerne, hvilket gør teknikken yderst effektiv. I sin praksis, der foruden metakognitiv terapi i København, også tilbyder en lang række andre behandlinger, funderer psykolog Maria Bang det meste af sit arbejde på denne terapiform, da den har vist sig særligt effektiv i arbejdet med at tilbyde nye redskaber til at kontrollere sine tankemønstre. Terapiformen kan anvendes både ift. behandling af almene vanskeligheder i forbindelser med livssituationer, men også mere konkret til behandling af fx. angst, depression eller stress. Ved af være blandt de psykologer, der tilbyder metakognitiv terapi i København, tilbyder psykolog Maria Bang en særlig indsigtsfuld og effektiv terapi, der på meget kort tid viser sig at have konkret positiv effekt for patienterne. Overvejer du at opsøge metakognitiv terapi i København, kan det således være relevant for dig at læse videre om psykolog Maria Bangs erfaring og uddannelsesmæssige baggrund her: www.mariabang.dk.

Kategorier