Wheat sommerjakker og meget til uldvask hos Asta & Alfred

Find et rigtigt flot udvalg af Wheat sommerjakker hos Asta & Alfred, hvor man som forældre også kan lære mere om korrekt uldvask af børnenes uldvarer.

Asta & Alfred

Wheat sommerjakker til begge køn

Selvom man som voksen sagtens kan gå uden jakke om sommeren, er det vigtigt, at man som forældre er opmærksomme på, at det forholder sig anderledes med de kære små børn. En god sommerjakke i for eksempel bomuld er rigtigt god at have, og her kan Asta & Alfred tilbyde et flot udvalg af Wheat sommerjakker til både små piger og drenge på deres webshop. Wheat sommerjakker kommer i flere forskellige design, der dog alle har den klassiske tidløse charme til fælles, som brandet efterhånden er blevet kendt for. Der er et flot udvalg af forskellige dæmpede farver samt flere fine detaljer og lommer, der gør sommerjakkerne super smarte til små børn.

Renseprodukter til uldvask giver et godt resultat

Rigtigt meget moderne børnetøj er lavet af uld, da det sunde naturmateriale bare er kanon godt til små børnekroppe. Hvis man har meget babytøj og børnetøj i uld, bør man dog være bevidst om, hvordan man vasker tøjet, så det holder sin facon og gode, naturlige egenskaber i længst tid muligt. Man finder nogle rigtigt gode produkter til uldvask hos Asta & Alfred, hvor man også kan læse nærmere om, hvordan produkterne bedst anvendes, og tøjet bedst beskyttes. Det gælder blandt andet produkterne fra Sonet og Joha, der er specielle vaske- og renseprodukter til uldvask, der skånsomt fjerner pletter og snavs uden at være for skrappe ved ulden. Produkterne er naturligvis 100 procent økologiske og ganske uskadelige for både barn og miljø.

Klik ind forbi Asta & Alfred og lær mere om uldvask eller se et flot udvalg af blandt andet Wheat sommerjakker på www.astaogalfred.dk.

Kategorier