Tilmeld egen virksomhed til frokostordning hos Madkonceptet

Madkonceptet har sat sig i spidsen inden for catering i København. Deres service byder bl.a. på frokostordning, som din virksomhed også kan nyde af. Bestil firmafrokost allerede i dag på www.madkonceptet.dk.

Madkonceptet

Den ideelle frokostordning til din virksomhed

I mange moderne virksomheder er det blevet populært med en frokostordning. Det er et tiltag, som gør, at man har noget at se frem til selv en typisk mandag i februar. Med en frokostordning får man også mulighed for at snakke lidt mere casual sammen med kollegaerne og danne bånd på arbejdspladsen. Hvis din virksomhed er interesseret i en frokostordning, så kan Madkonceptet anbefales. Deres diner transportable er bygget på nogle fundamentale værdier, der sikrer den bedste cateringoplevelse hver eneste gang. Det koster fx ikke ekstra, hvis der er veganere, allergikere eller lignende.

Firmafrokost i hele København – mere info på madkonceptet.dk

Hos Madkonceptet kræser de for detaljerne, så du modtager den bedste firmafrokost – hver gang. Der leveres firmafrokost til hele København, der produceres fra køkkenet i Ballerup. Strukturen er som regel en varm ret, nogle forskellige salater, noget godt og hjemmebagt brød og pålæg. Nogle dages suppleres der med ostebord eller kage. Som abonnent på firmafrokost hos Madkonceptet, har man også mulighed for at vælge supplementer til. Det kunne være en bakke med sandwicher, til når der skal afholdes konference. Hvis du benytter formularen på www.madkonceptet.dk, kan du få et tilbud på minimum 10 kuverter. Bliv endnu en af mange moderne virksomheder, der tilmelder sig firmafrokost. Dette er blevet et stort hit i København, da der er mange fordele associerede ved firmafrokost som catering.

Hvis du klikker ind på madkonceptet.dk, finder du flere informationer om firmafrokost fra Madkonceptet. Denne frokostordning giver nye retter hver gang, så man ikke kører træt i løsningen. Der laves mad fra bunden i Ballerup, som transporteres ud til virksomheder spredt i hele København. Dette cateringfirma kan kun anbefales – også når det gælder specialanledninger.

Kategorier