Specialiseret implementering af ERP systemer i Danmark

Hos HerbertNathan & Co kan de tilbyde specialiseret implementering af ERP systemer i Danmark til favorable priser og med en service, der altid er i top.

HerbertNathan & Co

Implementering af ERP

Et ERP system er et software program, der håndterer en virksomheds funktionelle områder såsom styring af leverancer mellem leverandører og kunder og lignende. ERP står for ”Enterprise Ressource Planning” og er en vigtig del af enhver virksomheds indre struktur og praktiske organisering. HerbertNathan & Co arbejder med grundig implementering af ERP systemer i danske virksomheder, hvor de blandt andet sætter fokus på at undgå nogle af de typiske faldgruber, der er forbundet med skift fra ét ERP system til et andet - eller hvis man hidtil har været helt foruden et sådant system. Fordi HerbertNathan & Co har en kæmpe erfaring at trække på fra deres IT-implementering og -strategi inden for hundredevis af virksomheder, sørger de for at rådgive omkring en gnidningsløs og problemfri implementering af ERP i enhver virksomhed.

ERP systemer i Danmark

HerbertNathan & Co er en specialiseret IT-virksomhed, der leverer avancerede ERP systemer i Danmark til både større og mindre virksomheder. Målet er at levere avancerede IT-løsninger og -koncepter, der fungerer i praksis og sikre positive resultater. Enhver virksomhed kan henvende sig hos HerbertNathan & Co og få specialiseret vejledning omkring blandt andet brugen af ERP systemer herhjemme. Virksomheden fungerer som konsulenthus, og de er de mest brugte specialister inden for især implementering af ERP systemer i Danmark, hvorfor de besidder den rette viden og erfaring inden for området. Der er tale om en fuldstændigt uafhængig virksomhed. HerbertNathan & Co rådgiver kun omkring ERP systemer og -løsninger, som de kan stå inde for.

Læs mere om specialiseret implementering af ERP systemer i danske virksomheder online hos HerbertNathan & Co på hjemmesiden www.herbertnathan.com.

Kategorier