Online forhandler af miljøvenligt engangsservice såsom engangstallerkener

Skal der være fest, og vil du gerne gøre det hele lidt mere overskueligt? Så er engangsservice som engangstallerkner en super god måde at gøre det på. Vil du til gengæld også gerne gøre det hele mere miljøvenligt, er Gågrøn den rigtige side at besøge. Her har de nemlig samlet et fint udvalg af engangsservice som tallerkner og bestik, i en fin og miljøvenlig kvalitet, og til priser hvor alle kan være med. Læs mere herunder.

 
Gågrøn

Miljøvenligt engangsservice 

Der er flere måder at lette byrden lidt, hvis man skal holde fest. Blandt andet har man altid muligheden for at vælge engangsservice, hvis maden tillader det. Desværre er engangsservice i traditionel forstand ikke altid den mest miljøvenlige løsning, men det har de heldigvis gjort noget ved hos Gågrøn. Her har de nemlig samlet et skønt udvalg af miljøvenligt engangsservice. Her kan du blandt andet glæde dig til et fint udvalg af engangsservice som bionedbrydelige engangslåg, papkrus til varme drikke, engangsbestik, glas i komposterbart bioplast og meget mere. Det skal lige siges, at alt engangsservice forhandles til priser hvor alle kan være med.

Bredt udvalg af engangstallerkner

En af de typer engangsservice man finder hos www.gagron.dk er engangstallerkner. Udvalget af engangstallerkner spænder ganske bredt, og tæller både dybe og flade tallerkner, og både modeller på 20 cm og 24 cm. Du kan desuden også købe lidt mere eksotiske typer engangstallerkner, så som palmeblade i forskellige design.

Uanset om du shopper engangsservice som engangstallerkner hos Gågrøn! eller noget helt andet, kan du blandt andet glæde dig til afsendelse inden for 3 dage, fri fragt på alle køb over 599,- og meget mere. Klik forbi forhandleren allerede i dag, og kig nærmere på kataloget.

Kategorier