Cherwell software, it service management og meget andet hos Devoteam | Globicon

Hos Devoteam | Globicon finder du konsultation i it service management løsninger så som Cherwell software, som kan hjælpe din virksomhed med at effektivisere.

Devoteam | Globicon

Cherwell software

Cherwell software er et nyere skud på stammen og har lagt sig i førertrøjen med nogle super gode karakteristika, som bestemt er konkurrencedygtige med de andre store spillere på banen. Det er super let og hurtigt at tilpasse kundens behov, og derfor vil Devoteam | Globicon hurtigt kunne vise jer, hvordan det vil se ud i netop jeres virksomhed, hvis i overvejer det. Cherwell software kan køres både on-premise eller i clouden, og der er mulighed for social integration med bl.a. Twitter og Facebook. Det vil helt sikkert øge hastigheden og kvaliteten af jeres løsninger og løsningstid, og det vil mindste antallet af requests i jeres service-desk. Det er super let at tilpasse og konfigurere i forhold til jeres lokale behov, og derfor er Cherwell software et oplagt valg af it service management software til en virksomhed som jeres. Find lige det i skal bruge, og få svar på jeres spørgsmål på hjemmesiden www.devoteam-globicon.dk.

 

It service management

Hvis du overvejer at implementere it service management i din virksomhed, så er Devoteam | Globicon en god partner. De kan hjælpe dig med at få de bedste løsninger for netop jer, for de kender til de fleste udbydere på markedet, og er eksperter i at tilpasse de forskellige softwareløsninger til specifikke virksomheders behov. De er eksperter i it service management konsultation, og vil helt sikkert kunne hjælpe jer hele vejen igennem, allerede fra udvælgelsen af software til implementeringen til konfigurationen. Du vil få en solid partner, som holder din virksomhed i hånden hele vejen, indtil alle medarbejdere er trygge og udlærte i den nye softwareløsning. It service management kan virkelig hjælpe jer til en langt mere effektiv hverdag og til at få en langt mere optimal it-afdeling, som modtager rapporter on-premise. Find lige den løsning, som passer bedst til jer og få hjælp hele vejen igennem af de dygtige konsulenter.

Kategorier