Autoriseret psykolog i Lyngby tilbyder OCD behandling

Den Krøllede Hjerne er en psykologvirksomhed drevet af udelukkende professionelle psykologer, som tilbyder kvalificeret behandling af en lang række psykologiske vanskeligheder, herunder behandling af angst, stress, depression, samt OCD behandling, behandling af spiseforstyrrelser og tvangstanker. Foruden behandling af konkrete lidelser, tilbydes også forebyggelse, terapi og rådgivning i forhold til dine behov.

Den Krøllede Hjerne

Autoriseret psykolog i Lyngby

Psykiske udfordringer kan være mangeartede og behøver ikke altid gå under navnet på en diagnose. Hos Den Krøllede Hjerne, som er en psykologvirksomhed i Lyngby drevet udelukkende af profesionelle og autoriserede psykologer, tilbydes også behandling i form af forebyggelse, terapi og rådgivning. Virksomheden blev grundlagt af autoriseret psykolog Christoffer Kølgaard, med en intention om at kunne tilbyde indsigtsfuld, respektfuld og professionel psykologhjælp og rådgivning til både børn, unge og voksne. Foruden en lang række kendte psykiske udfordringer, tilbyder autoriseret psykolog Christoffer Kølgaard og de andre autoriserede psykologer i virksomheden også hjælp i form af forebyggelse, terapi og rådgivning efter dine behov. At tale med en psykolog er for mange tabubelagt, men kan i de fleste situationer hjælpe til at genvinde sit mentale overskud, ved at at få hjælp til hvilke konkrete redskaber, man kan anvende til at blive fri af sin angst, depression, stress, træningsafhængighed, negative tankemønstre eller hvad man ellers oplever som udfordrende i livet. Behandling i form af forebyggelse, terapi og rådgivning vil til enhver tid tage udgangspunkt i din konkrete situation og behov. Du kan læse mere autoriseret psykolog Christoffer Kølgaards filosofi bag virksomheden, om de enkelte psykologer, hvem de og deres erfaringsgrundlag, samt om hvilke former for forebyggelse, terapi og rådgivning de tilbyder her: www.denkroelledehjerne.dk.

OCD behandling

Den Krøllede Hjerne, som holder til på Frederiksberg og i Kgs. Lyngby, behandler en lang række psykiske udfordringer og lidelser, og har blandt andet en lang erfaring med OCD behandling. OCD står for ‘Obsessive Compulsive Disorder’ og dækker over uønskede tvangstanker og kan også dække over uønskede tvangshandlinger. Dette kan forekomme i meget varierende grad og intensitet, således at nogle oplever det hele tiden, mens andre kun oplever det en gang i mellem eller sjældent. Autoriseret psykolog Christoffer Kølgaard grundlagde virksomheden med udgangspunkt i at ville tilbyde respektfuld, omsorgsfuld og medmenneskelig professionel hjælp til både voksne, børn og unge, som oplever psykiske udfordringer. OCD behandling er en af de psykiske behandlingsformer, der har vist sig ofte at være virkelig effektiv. I autoriseret psykolog Christoffer Kølgaards psykologvirksomhed, der udelukkende drives af professionelle psykologer, har de beskæftiget sig meget med OCD behandling og har gode erfaringer med behandling deraf, uanset i hvilken gråd du måtte opleve det. Overvejer du at begynde OCD behandlingsforløb, kan du læse mere om hvad den indebærer, samt om de forskellige psykologer, der holder til hos Den Krøllede Hjerne her: www.denkroelledehjerne.dk.

Kategorier