3D print og iPad Studio

www.hippomini.dk finder du alt i nye digitale læringsfomer. På sitet finder du blandt andet et udvalg af 3D print, iPad studio og mange flere læringsredskaber, som inspirerer entreprenørskab og projektarbejde. Find mere info på hjemmesiden og bliv klogere på hvordan du skaber et stimulerende læringsmiljø.

Hippomini

3D print

Hos HippoMini kan du finde et stort udvalg af 3D print udstyr. Når du benytter 3D print udstyr undervisning, vil det give eleverne mulighed for at arbejde med teknologier som er yderst relevante i vores samfund i dag. På denne måde kan elever såvel som lærere få lov til at eksperimentere og lære når de bruger 3D print udstyr fra HippoMini. HippoMini holder desuden masser af workshops, hvor du kan blive klogere på digitale læringsmetoder og hvordan du integrerer de forskellige redskaber i undervisningen. På hjemmesiden kan du se nærmere på de mange forskellige typer 3D print redskaber, som der forhandles og læse meget mere om de enkelte tekniske specifikationer som gør sig gældende. Så er du nysgerrig på 3D print og hvordan du kan bruge det i undervisningen på en spændende måde, så skynd dig ind på www.hippomini.dk allerede i dag og lær mere.

iPad Studio

På sitet finder du desuden også masser af iPad Studio udstyr. Dette er udstyr, som bruges som et mobilt filmstudie med blandt andet blitz, vinkellinse og en mikrofon. Du finder meget mere info om iPad Studio ved at klikke dig ind på www.hippomini.dk og se nærmere. Der kan du også meget mere om de mange fordele ved at bruge iPad Studio i undervisningen. Klikker du dig ind på kategorien skole kan du finde masser af andet udstyr, som eksempelvis robotter til iPad, digitale mikroskoper til iPad, mobile projektorer til iPad og meget mere. Se nærmere på hele det store udvalg på www.hippomini.dk. Bestil dit nye iPad Studio udstyr eller andet fra sitet allerede nu.

Kategorier