Stort udvalg af safari rejser til Afrika, fx. safari til Kenya, Zambia, Tanzania etc. online

Hvis du elsker storslåede naturoplevelser blandt mægtige dyr, skal du kigge nærmere på Tembo Safari. Bag Tembo Safari står ægteparret Sanne og Hans, der efter en safari i 1999 var så bjergtagede af konceptet safari, at de så sig nødsaget til at sælge deres fotoforretning og opbygge en webshop med safarirejser, således du også kan nyde godt af deres mange års erfaring inden for safarirejser. Hos Tembo Safari er fokus på safarirejser til Afrika og her er mange destinationer at vælge imellem, så kig nærmere på sitet og læs lidt mere om de forskellige muligheder du finder inden for safarirejser til Afrika hos Tembo Safari.

Safari til Kenya

Hos Tembo Safari finder du mange safarirejser til Afrika, heriblandt en safari til Kenya. Kenya er kendt for at have Afrikas største koncentration af vilde dyr, så tiltaler tanken om en oplevelse ud over det sædvanlige iblandt et sandt overflødighedshorn af vilde dyr, skal du kigge nærmere på safari til Kenya hos Tembo Safari. Safari til Kenya gennemføres med engelsktalende guide og der er afrejse ugentligt året rundt. Safari til Kenya gennemføres ved minimum to deltagere. Ønsker du at have en dansk guide med på safari til Kenya, er der ligeledes mulighed for dette. Sanne er guide på flere af disse ture og der er ligeledes programsat en safari til Kenya, hvor både Sanne og Hans er guider. Se nærmere på sitet for afrejsedatoer.

 

Tanzania safari

Tanzania safari er en anden mulighed for en storslået oplevelse med Tembo Safari. Du kan vælge blandt flere pakker og varighed inden for Tanzania safari ligesom du kan vælge mellem engelsktalende guide og en dansk guide til Tanzania safari. På sitet finder du yderligere praktisk info omkring priser, afrejsetidspunker med mere for din Tanzania Safari.

 

Tembo Safari

Kom forbi Tembo Safari og så er du allerede godt på vej mod din næste oplevelse i form af en safari til Kenya, Tanzania, Zambia, Namibia etc. - mulighederne er mange og Tembo Safari står inden for kvaliteten, da man har gennemtestet samtlige ture på egen krop og sjæl.

Kategorier