Online forhandler af PS3 spil, Nintendo Wii og Nintendo DS spil mm.

Tanken bag Coolshop, der snart kan fejre 10 år i markedet som en af landets største udbydere af spil, heriblandt spil til Nintendo Wii, spil til Nintendo DS samt PS3 Spil, er stordriftsfordele. Jo større partier, Coolshop køber ind, jo billigere priser for forbrugeren i sidste ende. Denne filosofi har Coolshop udlevet med stor succes.

Nintendo Wii spil

Coolshop har en række Nintendo Wii spil, både spil til ren underholdning og spil til at få pulsen op! Hvis du ikke orker at gå i fitnesscentret, så kunne et spil fra Nintendo Wii være løsningen - der er garanteret smil på læben og høj puls med Zumba Fitness fra Nintendo Wii.

 

Nintendo DS spil

Coolshop har et stort udvalg i Nintendo DS spil samt diverse hardware til Nintendo DS. Inden familien investerer i en hund, kunne det måske være en idé at lære lidt om, hvad det vil sige at have en hund og dette kan man lære ved hjælp af Nintendo DS spillet Dogtrainer 2 for Nintendogs. Super Mario fås nu også i en 3D version, der er state of the art inden for 3D kategorien for spil til Nintendo DS.

 

PS 3 spil

Coolshops udvalg af PS3 spil er et sandt overflødighedshorn inden for top underholdning. Du kan shoppe de kende PS3 spil hos Coolshop ligesom du kan forudbestille de PS3 spil, der endnu ikke er udkommet, så sørger Coolshop for at sende dig dit nye PS3 spil, så snart vi har det på lager, således du kan være blandt de første, der får fornøjelsen.

Coolshop har et hav af produkter - spil såvel som hardware - inden for Nintendo Wii. Nintendo DS samt PS3, så kører du på en af disse konsoller, er det bare om at komme en tur i webshoppen og shoppe et nyt Nintendo Wii spil, et nyt Nintendo DS spil eller et ny PS3 spil. Coolshop er up to date med alle lanceringer inden for Nintendo Wii, Nintendo DS samt PS3. 

Kategorier