Køb el ladcykler, eller ombyg din nuværende cykel til en elcykel

Køb din el ladcykel online hos Boxbike, eller ombyg din almindelige cykel til en elcykel med et kit inkl. elmotor. Se de forskellige e-bikes, og kig nærmere på reservedelene inkl. batterier og opladere online.

 
Boxbike

El ladcykel - Køb via www.boxbike.dk

El ladcykler er virkelig på vej frem, og hvis man rejser på tværs af centrum i en af de danske storbyer, er det svært at undgå synet af enten en almindelig ladcykel eller en e-bike med lad. Disse kendes også under betegnelsen Christianiacykler, og da de er bygget til transport af gods eller børn, giver det god mening at købe en Christianiacykel med elmotor. Bestil en el ladcykel fra STRØMSTAD, som er et kvalitetsmærke. Boxbike er storforhandler af denne leverandør, der har designet en række el ladcykler med 48 volts elcykelbatteri. Det kan anbefales at læse mere om emnet på www.boxbike.dk, og inde på webshoppen finder du også kontaktoplysninger. Kontakt Boxbike, og lær mere om el ladcykler. Du har også mulighed for at pimpe din el ladcykel, og skabe en personlig Christiania e-bike!

Ombyg din cykel til elcykel med et kit fra Boxbike

Har du allerede en almindelig cykel med eller uden lad, men vil du hellere have en elcykel? Du behøver ikke at skrotte den nuværende og betale mange penge for en e-bike. Hos Boxbike kan du finde kits med alle de nødvendige reservedele inkl. elmotor, så din cykel bliver til en elcykel. Det er en billig fornøjelse, hvis man kan gøre det selv, hvor man ikke skal investere mere end få tusinde kroner. Ombyg din cykel til en elcykel, og nyd den ekstra kraft i pedalerne på den daglige pendlertur til og fra arbejde. Du kommer til at værdsætte dit køb af elcykel kit endnu mere, når du efter en hård dag på arbejdet skal op ad den stejle bakke. Ombyg din cykel til en elcykel med et af de mange kits, og invester i dit daglige velvære.

Se sortimentet af el ladcykler hos Boxbike, og køb også kits til at ombygge den almindelige cykel til en e-bike.

Kategorier