Bredt udvalg af Microsoft Surface tablets

På Føniks Computer kan du altid være sikker på at finde et stærkt udvalg i de nyeste typer elektroniks udstyr. Derfor er det heller ikke så overaskende at de nye Microsoft Surface tablets er at finde i blandt udvalget. Samtidigt finder du også en masse gode bærbare computere fra de bedste mærker.

føniks.jpg

Køb din Microsoft Surface tablet hos fcomputer.dk

Da Microsoft løftede sløret for deres nye Microsoft Surface tablets for nyligt, blev annoncering modtaget med stor interesse og begejstring. Med ét slog virksomheden fast at de er lige så relevante som nogensinde før, og at de arbejder benhårdt på at lægge sig i spidsen når det gælder innovation og videreførelse af den personlige computer. Med Microsoft Surface har virksomheden i den grad meldt sig ind i kampen om tablet markedet, og der er ingen tvivl om at konkurrenterne kommer til at kunne mærke deres tilstedeværelse. Microsoft Surface tablets fås i flere forskellige varianter, hvor de billigste Microsoft Surface 3 modeller fås til lidt over 5000 danske kroner i skrivende stund hos Føniks Computer. Disse egner sig perfekt til den moderne forbruger, der har brug for en tablet, der kan bruges til alle hverdagens opgaver, og som har et flot og innovativt design. Bevæger man sig op i prislejerne, så får man naturligvis også en mere kraftig model. Tendensen er at man kan fra start af kan få en Microsoft Surface tablet der kan præcist hvad man har brug for. Klik ind hos Føniks allerede nu, og se de flotte og spændende nye tablets.

Bærbare computere fra alle de kendte mærker

Hos Føniks Computer finder du et stærkt udvalg i bærbare computere fra en række velkendte mærker. Både Lenovo, Acer, MSI, HP og mange andre er at finde i udvalget. På den måde kan man finde nemt finde en bærbar computer, der passer perfekt til ens personlige behov. Og så er det jo blot ren bonus at det store udvalg i bærbare computer hos Føniks Computer også betyder, at man kan få en model med et design man synes godt om.

Kategorier