Udlejning af materiel heriblandt letvogne

LOHKE er en specialist i materieludlejning til erhverv, og man kan finde alt fra A-Z på lohke.dk. Der fokuseres på udlejning af materiel som anlægsmateriel og grønt materiel, men også lifte, teleskoplæssere og letvogne.

Lohke

Sjællands førende virksomhed inden for materieludlejning

LOHKE er en førende inden for udlejning af materiel til danske virksomheder. Du finder fx en kæmpe kategori med byggemateriel, der indeholder alt fra betonbearbejdningsmateriel og luftværktøj til løfte- og rengøringsmateriel. Det er altså muligt at leje alle former for udstyr, der benyttes på byggepladsen. Kravene på byggepladsen varierer fra sted til sted. LOHKE tilbyder fleksibel udlejning af materiel heriblandt affugtere, luftrensere, varmeudstyr og forskellige former for el-materiel. LOHKE stræber i mod at være den foretrukne udlejer i materiel inden for rengøring, luftværktøj, kloakudstyr, måleudstyr, betonbearbejdning osv. Hvis du har forespørgsler, kan du altid kontakte LOHKE og få et hurtigt svar.

Lej letvogne i København hos LOHKE

LOHKE udlejer også diverse typer skurvognsmateriel til erhverv. Disse letvogne er inddelt i kategorier med mandskabsvogne, bad- og toiletvogne samt en kategori med tilbehør til skurvognsmateriel. Det vil altså sige, at LOHKE tilbyder letvogne som spisevogne, pionervogne og beboelsesvogne. Alle disse letvogne er udstyret med gode faciliteter, og de er lette at transportere frem til byggepladsen grundet individuel nummerplade samt synsfri sammenkobling. Hvis du er på udkig efter at leje de rette faciliteter til byggepladsen på Sjælland, er LOHKE anbefalelsesværdig. Deres udlejningsservice til erhverv betyder, at du nemt kan udstyre din arbejdsplads med det rette, hvad end det er letvogne, stillads eller kloakudstyr. Det store udvalg i denne kategori som miljøvogne, køkkenvogne og badevogne samt i andre kategorier betyder, at det altid er nemt at finde den rette skurvogn til lejligheden.

LOHKE er førende i udlejning af materiel som rengøringsmateriel, luftrensere og varmeudstyr i København og på Sjælland generelt. Der tilbydes fleksibel udlejning af alt fra stillads og stiger til skurvognsmateriel som letvogne heriblandt spisevogne, beboelsesvogne og miljøvogne. Du kan frit bladre igennem de mange udlejningsmuligheder inde på lohke.dk.

Kategorier