Tagmaterialer og -plader hos Profilmetal

Der er mange forskellige typer tagstensplader på markedet, og det er ikke altid lige nemt at finde frem til den rette. Find inspiration hos Profilmetal, og køb alt i tagstensplader på deres hjemmeside www.profilmetal-shop.dk.

Profilmetal

Tagstensplader

Hvor mange tagstensplader er der på dit tag? Det er et spørgsmål de færreste har fået stillet, men også et spørgsmål som mange taglæggere har grublet over. Det er ikke altid lige nemt at vurdere hvor mange tagstensplader der skal til, for at dække et tag helt præcist. Det kommer først og fremmest an på størrelsen af taget. Hvor mange kvadratmeter drejer det sig om, og hvor store er de tagstensplader, som vi har adgang til? Kvadratmeter er dog ikke det eneste man overvejer, når man som taglægger skal se på antal af tagstensplader. Det er nemlig også rigtig vigtigt at være opmærksom på eventuelle tagvinduer og skorstene, som jo ikke skal dækkes til af tagstenspladerne. Dermed er der lidt ekstra til regnestykket, som man så kan gå at tygge lidt på.

Tagmaterialer

Er du sikker på hvilken type tagplader du skal have, og føler dig selvsikker i forhold til mængden, så køb alt i tagmaterialer hos Profilmetal. Det er op til flere fordele ved at købe alt i den samme omgang, fra den samme udbyder af tagmaterialer. Her følger lige et par af dem: Køb alt i tagplader hos en enkelt forhandler, for at være sikker på at alle materialerne passer sammen, og du undgår at skulle lave besværlige og dyre lappeløsninger. Der er ikke noget ved et utæt tag, som skal repareres med jævne mellemrum. Køb alt i tagmaterialer det samme sted, for at være sikker på at få leveringen på en gang, og undgå at stå med tagplader som ikke kan lægges før de sidste stumper ankommer. Så undgår du at spilde din tid med at vente på materialer, som bliver forsinket af den ene eller anden grund.

Kategorier